ElectronicPartner

ElectronicPartner franchise formule

franchisen bij ElectronicPartner

ElectronicPartner Franchise

ElectronicPartner Franchise vindt dat klanten altijd het beste geholpen worden door ondernemers die voor hun eigen inkomen afhankelijk zijn van het resultaat dat zij voor hun klanten leveren. Ondernemers in de elektronicamarkt zijn namelijk uitstekend in staat de eigen markt te bewerken en zeer goede service te bieden aan klanten. We zien ook dat ondernemers die zich focussen op klantinteractie een beter resultaat bereiken.

Deze ondernemers zijn geholpen met professionele support op de verschillende aspecten van ondernemerschap. ElectronicPartner is erop gericht zelfstandige ondernemers in alles te ondersteunen om het beste uit hun winkel(s) te halen.

EP: is de bekendste formule van ElectronicPartner Franchise. Met ruim 100 vestigingen en een herkenbaar winkelbeeld een formule die z’n kracht al heeft bewezen. Wat niet betekent dat we stilstaan. EP: zet de ondernemer centraal, een ondernemer die weet dat zijn of haar kracht ligt in het kennen en bewerken van het eigen marktgebied. Een ondernemer die telkens net verder gaat waar anderen stoppen. Een ondernemer die pas tevreden is als zijn of haar klanten dat zijn.

De formule is sterk en ambitieus en heeft een uitstekende propositie voor goed afgebakende marktgebieden, zoals (grotere) wijken en middelgrote gemeenten. De formule neemt de ondernemer enerzijds veel zorg uit handen en biedt veel kennis en ervaring. Anderzijds biedt de formule juist ook vrijheid voor de ondernemer om te doen waar deze het beste in is: klanten tevreden stellen. Niet voor niets is onze slogan ‘EP: die doet het’. Een slogan die zorgt voor een heldere belofte naar de klant.

De juiste keuze

De EP:Formule richt zich op die groep consumenten die niet zelfstandig een productkeuze kunnen of  willen maken en dus behoefte hebben aan een professioneel en betrouwbaar advies. Door het grote aanbod van merken en producten zien zij vaak door de bomen het bos niet meer. Zij zijn op zoek naar zekerheid, vertrouwen en de juiste oplossing voor hun probleem. Als EP:Ondernemer garandeert u dat de klant altijd de juiste keuze maakt door uw vakmanschap en hoge kwaliteitsstandaard.

EP:Webshop

De EP:Formule heeft een tweede verkoopkanaal op www.ep.nl met een webshop. De aansturing van  de webshop gebeurt centraal vanuit het hoofd kantoor. De verdiensten zijn voor de ondernemer. Om de webshop zo goed mogelijk te promoten zet ElectronicPartner een groot scala aan middelen in zoals de clickable folder, bannering, Google Adwords, social media, nieuws brieven en productplaatsing op vergelijkingssites. Daarnaast heeft de formule een eigen Twitteraccount en zijn we aanwezig op Facebook.

Marketing

Voor de EP:Formule wordt een uitgebreid reclameplan samengesteld. Het reclameplan is een mix van offline en online middelen die elkaar versterken. De folder is een belangrijk onderdeel van het reclameplan. Bij elke folder hoort een instore pakket met prijskaarten, stoepbordposters en E-Poster. E-Poster is een narrow castingscherm dat aanbiedingen en filmpjes toont van folderaanbiedingen. Ook de waardes van EP: komen veelvuldig terug. Om E-Poster extra aantrekkelijk te maken voor de consument wordt ook het weerbericht getoond en loopt onderaan het scherm een balk met het laatste nieuws. Een daadkrachtig middel om de aankoopbeslissing bij de klant te bevorderen.

En meer…

EP: wordt door ElectronicPartner Franchise professioneel ondersteund met alle facetten van marketing, winkelondersteuning, training en opleiding en natuurlijk assortiment en inkoop. ElectronicPartner werkt voor de formule EP: in de winkels en online met uitgekiende adviesassortimenten, het schappenplan. Uiteraard blijft er genoeg ruimte over voor eigen productkeuzes.Om in de lokale online vindbaarheid te voorzien, kan iedere ondernemer eenvoudig een eigen website in EP:Huisstijl opzetten en beheren. Deze site is een afgeleide van de overkoepelende EP:Website. Zo kan iedere EP:Ondernemer zich lokaal profileren zonder hiervoor technische kennis nodig te hebben.

ElectronicPartner franchise

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


ElectronicPartner franchise informatie

Activiteit:

ElectronicPartner Nederland B.V. is een toonaangevende en innovatieve organisatie op het gebied van consumenten- en huishoudelektronica en heeft meer dan 475 aangesloten winkels. De EP:Formule is de bekendste formule van ElectronicPartner.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 1937
Entreegeld: € 125
Jaarlijkse franchisefee: Vanaf € 750
Totale investering: Variërend
Benodigd eigen vermogen: Variërend
Gemiddelde omzet pv: € 900.000
Type samenwerking: Soft Franchise
Hoe is de inkoop geregeld: Dualistisch inkoopconcept: Rechtstreeks bij importeur tegen centraal afgesproken condities en/of via eigen distributiecentrum in Lelystad
Verkoop oppervlakte: 200 - 500 m²
Locatie omschrijving: A2 - B
Verzorgingsgebied: Varieert per formule
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van ElectronicPartner

Aantal vestigingen

2018:
80 zelfstandig
2019:
81 zelfstandig
2020:
85 zelfstandig
Buitenland:
Meer dan 5000 met alle formules


skyscraper-banner-website
franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
ElectronicPartner