Iittalla franchise formule

franchisen bij Iittalla

Iittalla heeft aangegeven niet meer actief te zijn in de franchise.Van Iittalla hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Expert
Expert Expert is een toonaangevende winkelformule op het gebied van home-elektronica. Binnen onze succesformule krijg je als (beginnend) ondernemer optimale ondersteuning…
Handyman
Handyman De verkoop van accessoires en onderdelen voor elektrische huishoudelijke apparaten alsook het bieden van complementaire diensten/services.
HiFi Klubben
HiFi Klubben Leverancier van audio -en video apparatuur aan particulieren en bedrijven.


Iittalla franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Lid NFV: Ja
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Iittalla dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
25% van de totale investering
Totale investering:
De totale investering in je eigen Iittalla. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Gemiddeld € 150.000
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: 80 - 150 m²
Locatie omschrijving: A1 of A2
Verzorgingsgebied: vanaf 50.000 inwoners
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?

Delen:

Aantal vestigingen

2021:
6 zelfstandig