Sanidirect

Sanidirect franchise

franchisen bij Sanidirect

franchisers-gezocht3

Sanidirect biedt keus in de aankoop van complete A-merk badkamers, sanitair en tegels, en is op zoek naar ondernemers

Ondernemer worden bij Sanidirect?

De formule Sanidirect is een concept waar verkopers zich 100% kunnen concentreren op de klant. De ondernemer kan zich binnen Sanidirect zowel richten op de klant en op het verkooppersoneel. Alle randzaken worden centraal geregeld door ons hoofdkantoor in Waalwijk. Momenteel heeft Sanidirect al 35 jaar ervaring in de sanitair branche en samen met 15 andere woonformules meer dan 250 winkels.

 

Participatie bij Sanidirect

Sanidirect biedt een unieke franchiseconcept aan. Sanidirect start een BV op samen met de ondernemer. Hierdoor wordt het risico voor de ondernemers beperkt. Ook biedt Sanidirect een vast modaal salaris aan plus een uitkering van de winst. Hierdoor heeft de franchisenemer een vast inkomen.

 

Over Sanidirect

Sanidirect is een franchiseformule die A-merken sanitair verkoopt en zich tegelijkertijd richt op een kostenbewuste klant. Een goede advisering van de klant is essentieel. Voor uitgebreide orders en ook voor nieuwe of in het vak minder ervaren franchiseondernemers staat centraal een team orderverwerkers ter beschikking. Sanidirect heeft het laagste prijsniveau van heel Nederland. Dit is het meest succesvolle verkoopargument van onze formule en een goede klantentrekker.

 

Voor wie is het geschikt?

Het franchiseconcept is uitermate geschikt voor goede verkopers of bedrijfsleiders die graag hun inspanning beter en breder beloond zien worden. Als ondernemer kan de focus worden gelegd op verkoop, werving en selectie van personeel, trainen en zorgen dat de showroom er altijd verzorgd uitziet.  Het grootste deel van ons assortiment is voorradig in het afhaalmagazijn en kan direct worden opgehaald. Voor artikelen welke voor de klant op maat worden besteld, wordt de logistieke afhandeling door de centrale logistiek afdeling geregeld. Hier heeft de ondernemer dus geen omkijken naar.

 

Financiering en resultaten

Om te starten bij Sanidirect is een eigen vermogen van 25.000 tot 50.000 euro vereist. Dit eigen vermogen wordt gebruikt om de showroom in te richten en verschillende aanloopkosten voor de eerste drie maanden te financieren. Deze kosten bedragen ongeveer 500.000. De kosten minus de eigen vermogen worden gefinancierd door Sanidirect.

Sanidirect Nederland en de franchisenemer worden een gezamenlijke BV opgericht. Per filiaal wordt er 100.000 tot 200.000 euro eigen vermogen door Sanidirect of de bank ingebracht, waarvan de franchiseondernemer 25.000 tot 50.000 euro betaald.

Heeft u interesse? Vraag dan direct informatie aan via deze pagina en volg ons via Facebook

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Sanidirect franchise informatie

Activiteit:

Advies, ontwerp en verkoop op het gebied van sanitair, toiletruimten, badkamers en tegels. Sanidirect biedt ruim keus in A-merken, presenteert de nieuwste trends en is transparant met internetprijzen en werkwijze.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds:2008
Entreegeld:Nihil
Jaarlijkse franchisefee: € 7.750
Totale investering:€ 450.000 - € 500.000
Benodigd eigen vermogen:€ 25.000 - € 50.000
Gemiddelde omzet pv:€ 1.200.000 - € 3.500.000
Type samenwerking:Hard Franchise
Omschrijving training:Opleidingshuis + coaching collega Franchiser
Hoe is de inkoop geregeld:Centraal
Verkoop oppervlakte:650 - 900 m²
Locatie omschrijving:Perifeer
Verzorgingsgebied:200.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2016:
12 zelfstandig
2017:
17 zelfstandig
2018:
24 zelfstandig

Franchise nieuws

Ga naar al het franchisenieuws »

Youtube video's


Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Sanidirect