Time Out Sport

Time Out Sport franchise formule

franchisen bij Time Out Sport

Verkoop van sportmode (kleding en schoenen) en sportkleding en -schoenen, met name op het gebied van voetbal en fitness.Van Time Out Sport hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Runnersworld
Runnersworld Hardloopspeciaalzaak voor deskundig advies & uitgebreide loopanalyse. Verder biedt Runnersworld hoogwaardige A-merk schoenen, kleding, accessoires, voeding, etc.
The Athlete’s Foot
The Athlete’s Foot De franchiseformule The Athlete’s Foot verkoopt sneakers en lifestyle schoenen van met name sportauthentieke merken, op locaties binnen de winkelgemeenten,…


Time Out Sport franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Time Out Sport dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
20% van de totale investering
Totale investering:
De totale investering in je eigen Time Out Sport. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 175.000 - € 225.000
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: 200 m²
Locatie omschrijving: A1 / A2
Verzorgingsgebied: Vanaf 20.000 inwoners
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Contact franchisegever: Staat in de Gids. Bestellen?

Delen:

Aantal vestigingen

2019:
25 zelfstandig
2020:
25 zelfstandig
2021:
25 zelfstandig