Mobile Service Centre

Mobile Service Centre franchise formule

franchisen bij Mobile Service Centre

telefoon-reparatie-mobile-service-centre-franchise-strook

Mobile Service Centre is gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van verschillende merken. De organisatie heeft de ambitie om de eerste professionele organisatie te worden in deze reparatiebranche. Jaarlijks investeren we in Nederland een bedraag van circa 900 miljoen Euro aan dit soort reparaties dus een enorm marktpotentieel en de ambitie van de franchiseformule is erg hoog.

Mobile Service Centre zoekt franchisenemers

De formule is op zoek naar franchisenemers om verder te expanderen en heeft het doel om met honderden vestigingen (allen met een exclusieve vestigings-bescherming) in Nederland marktleider te worden. Na een gedegen opleiding en training op het hoofdkantoor te Arnhem zullen alle franchisenemers (en hun medewerkers) worden gecertificeerd om de gebruikers van smartphones en tablets op een professionele wijze te ondersteunen bij defecten, storingen en onderhoud. Daarnaast bestaan er nu reeds plannen om met haar succesvolle formule grensoverschrijdend te gaan werken.

Wat onderscheidt de franchiseformule

Mobile Service Centre, staat voor “ouderwetse” kwaliteit en service in een nieuwerwets jasje. Alle services (reparatie, onderhoud, upgrade en software download) aan smartphone of tablet vinden plaats met originele onderdelen, wat een storingsvrije werking tot een maximum garandeert. Voor de verschillende smartphone modellen zijn (meestal) voldoende onderdelen aanwezig om een ‘’klaar terwijl u wacht service’’ te bieden. Door de kwaliteit van de te gebruiken onderdelen en de gecertificeerde medewerkers geeft Mobile Service Centre een garantie van maar liefst 12 maanden op de uitgevoerde werkzaamheden.

Naast service op de vestigingen door Mobile Service Centre is het ook mogelijk om dit op locatie van de klant te doen. Er wordt voorts gewerkt op basis van 24/7. Dit biedt met name voor de zakelijke markt en dan speciaal voor bedrijven met meerdere toestellen in de organisatie unieke mogelijkheden.

Naast de kwaliteit en service, zorgt Mobile Service Centre ook voor een milieuvriendelijke manier van afvoeren van het afval dat ontstaat bij de service van mobiele telefoons en tablets. Uiteraard kan de klant ook terecht voor de inlevering van hun oude en/of defecte apparaat dat vervolgens milieuvriendelijk zal worden afgevoerd.

Interesse?

Bent u één van de enthousiaste ondernemers die in een eigen exclusief gebied de klanten aan de onderneming weet te binden? Vraag dan geheel vrijblijvend ons informatiepakket aan!

fb-wij-staan-op-de-franchisebeurs-2018

logo-mobile-service-centre-franchise
Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Mobile Service Centre franchise informatie

Activiteit:

Het professioneel en snel repareren van smartphones en tablets. Waarbij Service met een hoofdletter S zeer belangrijk is.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds:2016
Entreegeld:€ 10.000
Jaarlijkse franchisefee:15% van de omzet
Totale investering:€ 25.000
Benodigd eigen vermogen:€ 6.000
Gemiddelde omzet pv:€ 77.440
Type samenwerking:Hard Franchise
Omschrijving training:Technische en commerciële training
Hoe is de inkoop geregeld:Centraal
Verkoop oppervlakte:Minimale oppervlakte 10m2
Locatie omschrijving:Kantorenpark/industrieterrein
Verzorgingsgebied:50.000 inwoners in een exclusief gebied
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2017:
1 eigen en 4 zelfstandig
2018:
1 eigen en 27 zelfstandig
Buitenland:
3
Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Mobile Service Centre