Sanidirect

Sanidirect franchise formule

franchisen bij Sanidirect

Mijn passie. Mijn succes. Onze zaak.

Sanidirect franchise, de snelstgroeiende sanitairwinkel van Nederland, zoekt ondernemers (in spé) met passie voor verkoop!  Wil jij verantwoordelijk zijn voor je eigen succes? Wil je graag zelfstandig werken? En wil je bovendien genieten van ondersteuning van een professionele retailorganisatie zodat jij je volledig kan focussen op de klant en op je team? Dan is franchisen bij Sanidirect echt iets voor jou!

Van de vrijheid die het biedt, tot de comfortabele ruggensteun waarmee het gepaard gaat: elke ondernemer heeft zijn of haar eigen redenen om te kiezen voor franchisen. Raymond en Bob, beide eigenaar van een Sanidirect vestiging, omarmen het franchisen beiden op hun eigen manier.  In de video gaan we bij ze op bezoek!

 

Raymond is de trotse franchise eigenaar van Sanidirect Capelle aan den IJssel. Hij spendeert al zijn tijd en energie aan zijn vestiging. Binnen de ruimte en de vrijheid die hij krijgt van Sanidirect, om beslissingen te nemen over zijn eigen vestiging, gaat hij elke dag tot het uiterste.

“Het is hard werken, maar ik haal er veel voldoening uit. Met personeel omgaan, met klanten omgaan… Elke dag opnieuw ‘binnenkomen en blij maken’, dat maakt het zo mooi.” 

Bob is een rasechte verkoper én ondernemer. Begonnen als verkoopadvidseur bij Sanidirect Duiven en sinds 1 november 2018 franchise eigenaar van de vestiging in Enschede. Met zijn doorzettingsvermogen en actieve houding is hij razendsnel naar de top gegroeid. De vrijheid die Sanidirect hem biedt in zijn onderneming, gebruikt hij om jonge mensen de kans te geven als verkoper. Succes beloont hij met verantwoordelijkheid, op dezelfde manier als dat altijd bij hem is gedaan. 

“Ik vaar echt mijn eigen koers. Ik heb gekozen voor een jong team, dat nog volop in ontwikkeling is. Samen hebben we dit jaar ons beste jaar ooit gedraaid.”

Samen sparren.

Als franchiser bij Sanidirect kun je op ieder moment even sparren met het team van Sanidirect Nederland. Ook directeur Wim van Dijk is altijd bereid om even langs te komen en de stand van zaken door te nemen: “Het leuke van het verhaal is dat je echt iets opbouwt wat van jezelf is. Wij faciliteren de bestellingen, leveringen en het assortiment. Uiteraard mag je daarin meedenken, maar het biedt ruimte om je volledig te focussen op de verkoop. Zo kun je een succesvolle winkel leiden.”

Heb jij passie voor verkoop?

Hart hebben voor de zaak, en samen met je verkoopteam de klus klaren. Zodat jouw klanten gelukkig de deur uitstappen. Kun jij dat realiseren?  Bij Sanidirect franchise geloven we in ambitieuze mensen met passie. En die helpen we graag bij het opzetten van een mooie winkel. Met Sanidirect werk jij aan je eigen doelen en ambities!

Wil je graag zelfstandig werken, maar ook van de ondersteuning van een grote franchiseformule genieten?

Het franchiseconcept van Sanidirect is voor ambitieuze verkopers, verkoopmanagers of bedrijfsleiders, die graag alles uit hun carrière willen halen. Jij wilt de focus leggen op verkoop, werving en selectie van personeel, de beste verkoopskills en een verzorgde showroom met mooie A-merken. Wij regelen de randzaken daaromheen, zoals de orderverwerking en logistiek. Zo kun jij je helemaal focussen op jouw eigen winkel en succes!

Meer weten?

Wil je meer weten over franchisen bij Sanidirect? Vraag informatie aan!

Sanidirect franchiseAangesloten bij De Nationale Franchisegids


Sanidirect franchise informatie

Activiteit:

Advies, ontwerp en verkoop op het gebied van sanitair, toiletruimten, badkamers en tegels. Sanidirect biedt ruim keus in A-merken, presenteert de nieuwste trends en is transparant met internetprijzen en werkwijze.

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 2008
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Nihil
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
€ 7.750
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Sanidirect dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 25.000 - € 50.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen Sanidirect. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 450.000 - € 500.000
Gem. omzet per vestiging: € 1.200.000 - € 3.500.000
Gem. oppervlakte vestiging: 650 - 900 m²
Locatie omschrijving: Perifeer
Verzorgingsgebied: 200.000 inwoners
Training/opleiding: Opleidingshuis + coaching collega Franchiser
Inkoop: Centraal
Aantal medewerkers: 3 fte
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2019:
17 zelfstandig
2020:
24 zelfstandig
2021:
25 zelfstandig
Buitenland:
Geen

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Sanidirect