Sanidirect

Sanidirect franchise formule

franchisen bij Sanidirect

Sanidirect is op zoek naar ondernemers

De Sanidirect franchise formule is een concept waarbij verkopers zich 100% kunnen concentreren op de klant. De ondernemer kan zich binnen Sanidirect zowel richten op de klant als op het verkooppersoneel. dit is mogelijk doordat alle randzaken centraal worden geregeld door het hoofdkantoor in Waalwijk. Momenteel heeft Sanidirect al 35 jaar ervaring in de sanitair branche en samen met 15 andere woonformules meer dan 250 winkels.

Sandirect franchise

Participatie bij Sanidirect franchise

Sanidirect biedt een unieke franchiseconcept aan. Sanidirect start een BV op samen met de ondernemer, waardoor het risico voor de ondernemers beperkt wordt. Ook biedt Sanidirect een vast modaal salaris aan plus een uitkering van de winst. Daardoor heeft de franchisenemer een vast inkomen.

Over Sanidirect

Sanidirect is een franchiseformule die A-merken sanitair verkoopt en zich tegelijkertijd richt op een kostenbewuste klant. Een goede advisering van de klant is essentieel. Voor minder ervaren franchiseondernemers staat een team orderverwerkers ter beschikking die ook voor uitgebreide orders ingezet kan worden. Sanidirect heeft het laagste prijsniveau van heel Nederland. Dit is het meest succesvolle verkoopargument van onze formule en daardoor een goede klantentrekker.

Voor wie is het geschikt?

Het Sanidirect franchise concept is uitermate geschikt voor goede verkopers of bedrijfsleiders die graag hun inspanning beter en breder beloond zien worden. Als ondernemer kan de focus worden gelegd op verkoop, werving en selectie van personeel, trainen en zorgen dat de showroom er altijd verzorgd uitziet.  Het grootste deel van ons assortiment is voorradig in het afhaalmagazijn en kan direct worden opgehaald. Voor artikelen welke voor de klant op maat worden besteld, wordt de logistieke afhandeling door de centrale logistiekafdeling geregeld. Daardoor heeft de ondernemer hier geen omkijken meer naar.

Financiering en resultaten

Om te starten bij Sanidirect is een eigen vermogen van 25.000 tot 50.000 euro vereist. Dit eigen vermogen wordt gebruikt om de showroom in te richten en verschillende aanloopkosten voor de eerste drie maanden te financieren. Deze kosten bedragen ongeveer 500.000. De kosten minus de eigen vermogen worden gefinancierd door Sanidirect.

Sanidirect Nederland en de franchisenemer worden een gezamenlijke BV opgericht. Per filiaal wordt er 100.000 tot 200.000 euro eigen vermogen door Sanidirect of de bank ingebracht, waarvan de franchiseondernemer 25.000 tot 50.000 euro betaald.

Heeft u interesse? Vraag dan direct informatie aan via deze pagina en volg ons via Facebook.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Sanidirect franchise informatie

Activiteit:

Advies, ontwerp en verkoop op het gebied van sanitair, toiletruimten, badkamers en tegels. Sanidirect biedt ruim keus in A-merken, presenteert de nieuwste trends en is transparant met internetprijzen en werkwijze.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2008
Entreegeld: Nihil
Jaarlijkse franchisefee: € 7.750
Totale investering: € 450.000 - € 500.000
Benodigd eigen vermogen: € 25.000 - € 50.000
Gemiddelde omzet pv: € 1.200.000 - € 3.500.000
Type samenwerking: Hard Franchise
Omschrijving training: Opleidingshuis + coaching collega Franchiser
Hoe is de inkoop geregeld: Centraal
Verkoop oppervlakte: 650 - 900 m²
Locatie omschrijving: Perifeer
Verzorgingsgebied: 200.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2018:
17 zelfstandig
2019:
24 zelfstandig
2020:
25 zelfstandig

Franchise nieuws

Ga naar al het franchisenieuws »

skyscraper-banner-website

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Sanidirect