Dormaël Slaapkamers franchise formule

franchisen bij Dormaël Slaapkamers

Verkoop slaapkamermeubelen en aanverwante artikelen. In november 1996 is Dormaël Slaapkamers overgenomen door Beter Bed en nadien is de formule opgeheven. Daarom kan er geen informatie voor ondernemerschap worden aangevraagd.Van Dormaël Slaapkamers hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

BoConcept
BoConcept BoConcept is een Deens meubelketen actief in meer dan 65 landen. BoConcept heeft een gecoördineerde productcollectie voor de urban klant…
Budget Home Store
Budget Home Store Budget Home Stores is een keten van woonwinkels met scherpe prijzen, waarvan de winst 100% naar de ondernemer gaat.
Decorette
Decorette Decorette woonatelier, het betaalbare alternatief voor de woonstylist.
Trendhopper
Trendhopper Trendhopper is het omnichannel woonwarenhuis met een breed assortiment woninginrichting voor zoveel mogelijk huishoudens.
YellowKorner
YellowKorner YellowKorner verkoopt prints van moderne en hedendaagse kunst en fotografie. Dit tegen toegankelijke prijzen zodat kunst voor iedereen toegankelijk wordt.


Dormaël Slaapkamers franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Franchise

Delen:

Aantal vestigingen

Franchise nieuws

Ga naar al het franchisenieuws »