DroomDomein

DroomDomein franchise formule

franchisen bij DroomDomein

Beddenformule waar de consument terecht kan voor zowel technische als modieuze slaaptoepassingen: boxsprings, matrassen, bedbodems, bedtextiel, slaapkamers, linnenkasten & accessoires. DroomDomein is per 1-1-2018 gestopt met franchise, de aangesloten vestigingen gaan zelfstandig verder of sluiten zich aan bij een andere formule.Van DroomDomein hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

BoConcept
BoConcept BoConcept is een Deens meubelketen actief in meer dan 65 landen. BoConcept heeft een gecoördineerde productcollectie voor de urban klant…
Budget Home Store
Budget Home Store Budget Home Stores is een keten van woonwinkels met scherpe prijzen, waarvan de winst 100% naar de ondernemer gaat.
Decorette
Decorette Decorette woonatelier, het betaalbare alternatief voor de woonstylist.
Trendhopper
Trendhopper Trendhopper is het omnichannel woonwarenhuis met een breed assortiment woninginrichting voor zoveel mogelijk huishoudens.
YellowKorner
YellowKorner YellowKorner verkoopt prints van moderne en hedendaagse kunst en fotografie. Dit tegen toegankelijke prijzen zodat kunst voor iedereen toegankelijk wordt.


DroomDomein franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Inkoopcombinatie
Startjaar: 2012
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen DroomDomein dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
20 - 30% van de benodigde investering
Totale investering:
De totale investering in je eigen DroomDomein. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€150.000
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: 800 tot 1.175m²
Locatie omschrijving: Woonboulevard of inpandig bij grootschalige woninginrichter
Verzorgingsgebied: Vanaf 50.000 huishoudens
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?

Delen:

franchise vestigingen van DroomDomein

Aantal vestigingen

2019:
12 zelfstandig
2020:
12 zelfstandig
2021:
12 zelfstandig

Franchise nieuws

Ga naar al het franchisenieuws »