Eye Wish Opticiens

Eye Wish Opticiens franchise formule

franchisen bij Eye Wish Opticiens

Eye Wish Opticiens franchise

Word franchisenemer bij Eye Wish Opticiens franchise

Eye Wish Opticiens groeit. Om onze groei verder vorm te geven, komen wij graag in contact met commerciële en gemotiveerde opticiens. Als ondernemer weet je klanten aan je te binden door je persoonlijke kwaliteiten en weet doelen te vertalen in concrete acties. Je stuurt een kleine team aan voor het behalen van de gestelde doelstellingen en tevredenheid bij de klant. Bij ons krijg je ondersteuning op het gebied van marketing, advies en begeleiding om je eigen zaak verder te ontwikkelen. Als werkgever stimuleren wij onze medewerkers om het beste uit zich zelf te halen. Onder andere door het aanbieden van opleidingen (zowel commercieel, vaktechnisch als management) en het bieden van ontwikkelingsmogelijkheden.

Elke klant wordt geholpen door een persoonlijk adviseur. De franchiseformule is marktleider in het midden- en hoogsegment.

Geschiedenis

Eye Wish Opticiens franchise heeft meer dan 75 jaar ervaring in de optiekbranche. De formule is ontstaan uit zelfstandige kwaliteitsopticiens. In 1934 begon Roel Groeneveld een optiekwinkel in het centrum van Dordrecht. Na de oorlog bouwde hij zijn bedrijf verder uit tot een keten van opticiens door het hele land. De meeste groei kwam voort uit de overname van zelfstandige opticiens, die vaak hun oorspronkelijke naam nog lange tijd behielden.

De familie Groeneveld verkocht in 2001 al haar activiteiten aan investeringsmaatschappij HAL, die ook eigenaar is van veel andere optiekketens in Europa. Alle winkels werden toen omgedoopt tot Eye Wish Groeneveld. Na de overname van Het huis Opticiens in 2012, is de naam veranderd in Eye Wish Opticiens.

Profiel kandidaat franchisenemers Eye Wish Opticiens

  • U bent gediplomeerd opticien
  • U beschikt over ten minste drie jaar relevante werkervaring
  • U hebt goede communicatieve eigenschappen en u bent servicegericht

logo eye wish opticiens franchiseAangesloten bij De Nationale Franchisegids


Eye Wish Opticiens franchise informatie

Activiteit:

Eye Wish voert oogmetingen uit en geeft advies. Daarnaast biedt Eye Wish een gevarieerd assortiment aan brilmonturen, glazen, lenzen en zonnebrillen.

Branche: - - -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 1934
Lid NFV: Ja
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
€ 10.000
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Franchisefee 15%
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Eye Wish Opticiens dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 10.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen Eye Wish Opticiens. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Vanaf € 240.000
Gem. omzet per vestiging: € 300.000 - € 500.000
Gem. oppervlakte vestiging: 100 - 120 m²
Locatie omschrijving: A1 / A2
Verzorgingsgebied: Vanaf 20.000 inwoners
Training/opleiding: Interne trainingen beschikbaar
Inkoop: Centraal
Aantal medewerkers: 2-3 fte
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2019:
200 eigen en 50 zelfstandig
2020:
194 eigen en 64 zelfstandig
2021:
194 eigen en 65 zelfstandig
Buitenland:
Geen

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Eye Wish Opticiens