Right at Home Zorg & Thuisservice

Right at Home Zorg & Thuisservice franchise formule

franchisen bij Right at Home Zorg & Thuisservice

Als franchise ondernemer op zoek naar Succes met Betekenis?

Right at Home is een toonaangevende franchisegever op het gebied van zorg en -ondersteuning thuis met meer dan 500 franchisenemers verspreid over vijf continenten. Right at Home is ook actief in Nederland. Bent u op zoek naar een onderneming in de zorg? Right at Home is op zoek naar franchisenemers die succes nastreven maar ook van betekenis willen zijn.

Zorg en ondersteuning met kwaliteit

In de komende jaren neemt de omvang van de zorgsector verder toe als gevolg van vergrijzing en toenemende welvaart. Ouderen blijven vaker en langer thuis wonen en willen daar de zorg krijgen die nodig is. De Right at Home franchise formule biedt de hoge kwaliteit zorg en ondersteuning om dat mogelijk te maken. Ons businessmodel wijkt af van de reguliere thuiszorg en thuiszorgorganisaties. De cliënt staat centraal en de zorg wordt afgestemd op de persoonlijke wensen en specifieke behoeften. Wij willen de juiste mensen zijn die de juiste dingen doen om de juiste redenen en op de juiste wijze.

Wat kan Right at Home u bieden?

De traditionele zorg is nog vaak taak gestuurd. Right at Home wil zorg en ondersteuning bieden die is gebaseerd op een persoonlijke relatie met een client. De zorgbehoefte van ouderen is verschillend en dat vraagt differentiatie in het aanbod. Dat stelt andere eisen aan een zorgaanbieder dan in het verleden. Een organisatie moet daarop ingericht zijn.

De Right at Home franchise formule  omvat alles om een zorgonderneming ‘up and running’ te krijgen. Als franchisenemer krijgt u een uitgebreide training en ondersteunen wij u bij alle aspecten van bedrijfsvoering zoals zorgverlening, acquisitie, compliance, marketing, werving en selectie en financiering.

Right at Home wil duurzame winstgevendheid bieden, juist voor de lange termijn. Daarom gaan we in ons businessmodel uit van een relatief groot verzorgingsgebied per franchisevestiging.

U krijgt vanaf dag één optimale begeleiding. Zo kunt u vol vertrouwen starten in een branche die nieuw voor u is.

Wat voor kandidaat zoeken wij?

Als startende franchisenemer bij Right at Home hoeft u niet over zorgervaring te beschikken. U wordt volledig ondersteunt door de franchisegever. Belangrijk is dat u begaan bent met  ouderen en een passie hebt voor ondernemerschap. Met onze trainingen leiden wij u op over de achtergronden, ontwikkelingen en werking van de zorgsector.

U dient binnen uw eigen woonplaats een goed netwerk te hebben en kansen zien voor een zorgorganisatie. Daarbij bent u niet bang om op mensen af te stappen en de inzet van zorg te verdedigen.

Het is ook belangrijk dat u bereid bent full-time aan de opbouw en uitbreiding van uw franchisevestiging te werken.

Bent u geïnteresseerd?

Heeft u interesse om als franchisenemer aan te sluiten bij Right at Home? Bent u op zoek naar succes met betekenis? Vraag dan direct vrijblijvend informatie aan.

right-at-home-logo-onderaan-paginaAangesloten bij De Nationale Franchisegids

 

 

 


Right at Home Zorg & Thuisservice franchise informatie

Activiteit:

Right at Home is een toonaangevende franchisegever op het gebied van zorg en -ondersteuning thuis met meer dan 500 franchisenemers verspreid over vijf continenten.

Branche: - - -
Werkt met ondernemers sinds: 2017
Entreegeld: € 35.000 excl btw
Jaarlijkse franchisefee: 7% van omzet excl btw
Totale investering: Tot € 60.000
Benodigd eigen vermogen: € 30.000
Type samenwerking: Full Franchise
Omschrijving training: Twee weken verplichte training op het hoofdkantoor
Hoe is de inkoop geregeld: Centraal
Locatie omschrijving: Specifieke kantoor eisen
Verzorgingsgebied: Bevatten allen tenminste 25.000 mensen ouder dan 65 jaar
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2018:
1 eigen
2019:
1 eigen en 2 zelfstandig
2020:
1 eigen en 2 zelfstandig
Buitenland:
500+ wereldwijd

skyscraper-banner-website

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Right at Home Zorg & Thuisservice