Right at Home Zorg & Thuisservice

Right at Home Zorg & Thuisservice franchise formule

franchisen bij Right at Home Zorg & Thuisservice

Als franchise ondernemer op zoek naar Succes met Betekenis?

Right at Home franchise is een toonaangevende franchisegever op het gebied van zorg en -ondersteuning thuis met meer dan 500 franchisenemers verspreid over vijf continenten. Right at Home is ook actief in Nederland. Bent u op zoek naar een onderneming in de zorg? Right at Home is op zoek naar franchisenemers die succes nastreven maar ook van betekenis willen zijn.

Zorg en ondersteuning met kwaliteit

In de komende jaren neemt de omvang van de zorgsector verder toe als gevolg van vergrijzing en toenemende welvaart. Ouderen blijven vaker en langer thuis wonen en willen daar de zorg krijgen die nodig is. De Right at Home franchise formule biedt de hoge kwaliteit zorg en ondersteuning om dat mogelijk te maken. Ons businessmodel wijkt af van de reguliere thuiszorg en thuiszorgorganisaties. De cliënt staat centraal en de zorg wordt afgestemd op de persoonlijke wensen en specifieke behoeften. Wij willen de juiste mensen zijn die de juiste dingen doen om de juiste redenen en op de juiste wijze.

Wat kan Right at Home u bieden?

De traditionele zorg is nog vaak taak gestuurd. Right at Home wil zorg en ondersteuning bieden die is gebaseerd op een persoonlijke relatie met een client. De zorgbehoefte van ouderen is verschillend en dat vraagt differentiatie in het aanbod. Dat stelt andere eisen aan een zorgaanbieder dan in het verleden. Een organisatie moet daarop ingericht zijn.

De Right at Home franchise formule  omvat alles om een zorgonderneming ‘up and running’ te krijgen. Als franchisenemer krijgt u een uitgebreide training en ondersteunen wij u bij alle aspecten van bedrijfsvoering zoals zorgverlening, acquisitie, compliance, marketing, werving en selectie en financiering.

Right at Home wil duurzame winstgevendheid bieden, juist voor de lange termijn. Daarom gaan we in ons businessmodel uit van een relatief groot verzorgingsgebied per franchisevestiging.

U krijgt vanaf dag één optimale begeleiding. Zo kunt u vol vertrouwen starten in een branche die nieuw voor u is.

Wat voor kandidaat zoeken wij?

Als startende franchisenemer bij Right at Home hoeft u niet over zorgervaring te beschikken. U wordt volledig ondersteunt door de franchisegever. Belangrijk is dat u begaan bent met  ouderen en een passie hebt voor ondernemerschap. Met onze trainingen leiden wij u op over de achtergronden, ontwikkelingen en werking van de zorgsector.

U dient binnen uw eigen woonplaats een goed netwerk te hebben en kansen zien voor een zorgorganisatie. Daarbij bent u niet bang om op mensen af te stappen en de inzet van zorg te verdedigen.

Het is ook belangrijk dat u bereid bent full-time aan de opbouw en uitbreiding van uw franchisevestiging te werken.

Bent u geïnteresseerd?

Heeft u interesse om als franchisenemer aan te sluiten bij Right at Home? Bent u op zoek naar succes met betekenis? Vraag dan direct vrijblijvend informatie aan.

Right at Home franchiseAangesloten bij De Nationale Franchisegids

 

 

 


Right at Home Zorg & Thuisservice franchise informatie

Activiteit:

Right at Home is een toonaangevende franchisegever op het gebied van zorg en ondersteuning thuis met meer dan 500 franchisenemers verspreid over vijf continenten.

Branche: - - -
Type samenwerking: Full Franchise
Startjaar: 2017
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
€ 35.000 excl btw
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
7% van omzet excl btw
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Right at Home Zorg & Thuisservice dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 30.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen Right at Home Zorg & Thuisservice. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Tot € 60.000
Locatie omschrijving: Specifieke kantoor eisen
Verzorgingsgebied: Bevatten allen tenminste 25.000 mensen ouder dan 65 jaar
Training/opleiding: Twee weken verplichte training op het hoofdkantoor
Inkoop: Centraal
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen
2020:
1 eigen en 2 zelfstandig
2021:
1 eigen en 2 zelfstandig
Buitenland:
500+ wereldwijd

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Right at Home Zorg & Thuisservice