Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

ABN AMRO Franchise Clients

Voor iedere franchiseformule een sector specialist

ABN AMRO heeft jarenlange ervaring met franchise. Wij bieden u sectorkennis voor franchiseformules in Nederland en leveren regionaal “maatwerk” voor financiering en verzekering van uw formule.

ABN AMRO spreekt de taal van de ondernemer. Uiteraard zijn de cijfers belangrijk, maar minstens zo essentieel is de kracht van u als ondernemer zelf. Wij begrijpen de vraagstukken waar u als ondernemer tegenaan loopt.

Er komen steeds meer nieuwe concepten die inspelen op de continu veranderende behoefte van de consument. Naast dat er nieuwe concepten bijkomen, zien we dat bestaande formules zich steeds vaker aanpassen aan de trends. Dat vraagt om investeringen en daarmee om (sector)kennis en advies op maat.

Elke sector binnen franchise heeft zijn eigen kenmerken, ontwikkelingen en consumentengedrag. ABN AMRO heeft specialisten binnen iedere sector. Een winkel binnen de detailhandel heeft nu eenmaal een andere benadering nodig dan een ondernemer binnen de zorg of een grote fastfoodketen of supermarkt. Zo kunnen wij u maatwerk bieden. Volledig gericht op uw lokale onderneming, uw sector en op uw formule.

Centrale formule met lokaal ondernemerschap

  • Expertise op het gebied van franchise
  • Juiste producten die passen bij de formule en uw situatie
  • Persoonlijk en deskundig advies voor ondernemers

Wat bieden wij?

  • Franchise gevers: Centraal aanspreek punt om formule en / of sector specifieke aspecten met regelmaat met elkaar te bespreken en de kaders voor het financieren van uw formule af te stemmen.
  • Franchise nemer: In samenspraak met de Franchise gever zorgen we ervoor dat de kennis over uw formule bij onze adviseurs bekend is. Uw financieringsaanvraag wordt door uw Franchisegever begeleid en volgens een vast format bij ABN AMRO ingediend (franchiseclients@nl.abnamro.com).

Logo ABN AMRO

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Recent bekeken formules

×