Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Alphium

Er wordt per jaar voor drie miljard euro aan fraude gepleegd door eigen personeel. Alphium heeft een integriteitsinterview ontwikkeld waarbij organisaties vooraf kunnen meten hoe groot het risico is op fraude door een nieuwe medewerker.

Van Alphium hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder extra vermelde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen

Milestone

Video Software Management.

BM Security

Best Managed Security Benelux biedt de ideale oplossing voor camerabeveiliging voor MKB’s zoals winkels, kapsalons, café’s en kantoren. Bekijk en beheer je HD kwaliteit camerabeelden en opnames overal en altijd via je computer, smartphone & tablet.

Checkpoint Meto Benelux

Checkpoint Systems is specialist op het gebied van anti-diefstal oplossingen. Product port folio: beveiligingsantennes, klantentelsystemen, hard tags & beveiligingslabels en open merchandise oplossingen voor excl. en diefstalgevoelige artikelen.

DGtC beveiligingen

DGtC beveiligingen bestaat uit een viertal regionale beveiligingsbedrijven en is landelijk actief op het gebied van van inbraakbeveiliginginstallaties, toegangscontrolesystemen, brandmeldinstallaties en camerabewakingssystemen/Live View.

Crime Control

Sinds 1998 een internationaal, onafhankelijk training en consultancy bureau in preventie van ongewenst gedrag en criminaliteit met drie specifieke actiedomeinen: agression control, loss prevention en security awareness.

Securitas Alert Services

Exploitatie van Particulieren alarm centrale (PAC).

Nedap Retail

Nedap richt zich op het ontwikkelen en leveren van innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van security en elektronische besturingen alsmede automatisering, beheer en informatie voor organisaties.

Dujardin Remmers Groep

Leverancier van alle soorten kluizen, kluizen, rolhekken, roldeuren, veiligheidsdeuren, mistgeneratoren.

EuroPAC Alarmcentrale

Onafhankelijke particuliere alarmcentrale (PAC105) die slechts diensten verleend op gebied van alarmopvolging, videodiensten, tracking & tracing aangevuld met 24 uur bereikbaarheidsdiensten

Brink’s Nederland

Brink

Chubb Varel Security

Chubb Varel Security levert aan zakelijke klanten, overheid en particuliere klanten hoogwaardige beveiligingsoplossingen en veiligheidsdiensten op het gebied van inbraak, brand, toegangverlening en camerabeveiliging.

BigBrother

BigBrother werkt op het raakvlak van hightech security, intelligent data en proces performance. We helpen bedrijven in de retail met hun transformatie naar morgen, waarbij loss prevention, rendementsverhoging en klantbeleving hand in hand gaan.

ADT Fire & Security

ADT, onderdeel van Tyco International, ontwerpt, installeert en onderhoudt brandpreventie- en elektronische beveiligingssystemen voor de particuliere, zakelijke en overheidsmarkt. In Europa, het Midden-Oosten en Afrika levert ADT onder meer producten voo

Recent bekeken formules