Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

ARAG Rechtsbijstand

In 1935 opgericht in Duitsland en sinds 1962 ook actief in Nederland. Wij zijn een onafhankelijke juridisch probleemoplosser. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridisch probleemoplosser van Nederland te zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij onze uitgangspunten. ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep dat met ruim 4.600 medewerkers actief is in 19 landen inclusief Australië, de Verenigde Staten en Canada. In Nederland werken wij met bijna 800 professionals vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leusden en Roermond.

Ook voor franchisenemers

Wij zijn er voor iedereen die juridische hulp nodig heeft. Dus ook voor ondernemers. Naast verschillende rechtsbijstandverzekeringen bieden wij ook handige tools om zelf zaken goed te regelen. Zo is er voor ondernemers bijvoorbeeld de zakelijke Documenten Service waarmee belangrijke zaken juridisch goed vastgelegd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan vaststellingsovereenkomsten, arbeidscontracten, ontslagbrieven. De zakelijke Documenten Service helpt u om dit soort documenten juridisch goed vast te leggen. U leest er meer over op arag.nl/zakelijk.

Zakelijke rechtsbijstandverzekering

Ook als u uw zaken goed hebt vastgelegd, kan er een juridisch conflict ontstaan. Daarom is een zakelijke rechtsbijstandverzekering altijd verstandig. U bent dan verzekerd van de hulp van een groot aantal juridisch specialisten. Wij hebben altijd de juiste persoon in huis om u te helpen. Voor meer informatie over een passende rechtsbijstandverzekeringen voor uw onderneming kunt u terecht bij uw verzekeringsadviseur.

 

Recent bekeken formules

×