Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

BLS Sign & Print

BLS Sign & Print kan elke uitdaging aan. Juist de diversiteit is de kracht van het bedrijf. Een familiebedrijf dat sinds 1976 de specialist is in reclame & signing in en rondom bedrijfspanden. Van gevelreclame, buitenzuilen, buitenbewegwijzering, interne signing en autobelettering. We hebben verschillende opdrachtgevers met meerdere vestigingen. Voor horeca en retailers verzorgen we de gevelreclame, interieur signing, etc. Maar dit is slechts een kleine greep uit ons zeer complete productportfolio. BLS produceert, monteert en onderhoud ook lichtmastreclames. Op dit moment hangen er hiervan in Nederland circa 8300 stuks.

Wij verzorgen het gehele proces, van ontwerp tot productie en montage. De kracht van ons bedrijf is dat wij de machines in huis hebben om alles zelf te produceren. Op die manier hebben we de kwaliteit van de producten zelf in handen en kunnen wij, wanneer het nodig is, snel schakelen om direct te kunnen leveren. Daar zijn wij goed in, zo kan jij blijven doen waar jij goed bent.

Naast een machinepark waar wij erg trots op zijn beschikken wij ook over 3 eigen hoogwerkers en 5 montage voertuigen. Daarnaast regelen wij ook vergunningen en doen wij constructieberekeningen.

‘Welke uitdaging geef jij ons?’

Producten

● Licht en onverlichte gevelreclame
● Voertuigbelettering
● Winkelinrichting en beursstands
● Promotie en POS materialen
● Bewegwijzering
● LED schermen

 

Recent bekeken formules

×