Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto

Centercom Buitenreclame BV

Centercom is met meer dan 36.000 A0 vlakken de grootste en bekendste buitenreclame exploitant van Nederland. Naast geprinte buitenreclame is Centercom ook actief met een nieuwe digitale reclamevorm. ”Digital Hotspots” worden deze genoemd. Centercom richt zich hiervoor met name op de horeca en foodsector.

De Hotspots vallen extra op bij het gebruik van animerend beeld en zijn flexibel en snel inzetbaar
door de digitale aansturing op afstand. Dit geeft veel mogelijkheid tot creatieve campagnes.

In een transparante samenwerkingsvorm biedt Centercom zonder investering van de franchisegever en/of nemer deze interessante nieuwe commerciële mogelijkheid aan. Centercom levert, installeert en onderhoud kosteloos digitale schermen in verschillende formaten binnen de horeca en foodsector. Op deze schermen worden zowel cultuur, kunst, fotografie afbeeldingen geplaatst maar ook,  in onderling overleg, ideële en commerciële uitingen. Daarnaast kunnen de schermen ingezet worden voor bedrijfsuitingen of acties van uw eigen specifieke franchiseformule.

Het meest interessant is dat de franchisegever en/of nemer ook nog extra inkomsten ontvangt van Centercom over de reclame-inkomsten die de eigen digital hotspot(s) genereert!

Uiteraard is Centercom Buitenreclame bij uitstek ook uw partner voor het voeren van opvallende stedelijke, regionale en landelijke buitenreclamecampagnes. Vraag vanuit uw franchiseformule naar onze aantrekkelijke mogelijkheden hiervoor!

Is uw interesse gewekt en wilt u hierover meer weten? Klik dan hier of maak snel een vrijblijvende afspraak met Harry Revet Amesz 06-21876791.

Recent bekeken formules

×