Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Countr

Met Countr kan je alles rondom bestellingen en verkoop beheren in één eenvoudig te gebruiken horeca platform. Hierdoor verspil je niet langer energie aan onnodig ingewikkelde software koppelingen en integraties, maar kan je je focussen op de beste klantervaring.

Bij Countr begrijpen we dat een franchise specifieke complexiteit meebrengt. Daarom bieden we een schaalbare horeca software oplossing die is afgestemd op de behoeften van franchise ondernemers. Beheer je meerdere locaties, of start je je eerste zaak? Countr is laagdrempelig om mee te starten, en past bij iedere fase.

Het alles-in-één verkoopplatform voor iedere franchiser

Het Countr platform vereenvoudigt de hele bedrijfsvoering voor horeca door alle activiteiten in één systeem te integreren. Dit systeem is toegankelijk via de web browser en via de Countr app die gemakkelijk te downloaden is op elk apparaat (via Google Play Store of de App Store).

Een kleine greep uit de tooling op het Countr platform:
● QR codes op tafel
● Compleet online kassasysteem (Point of Sale)
● Afhaal- en bezorg websites
● Handheld bestelsysteem voor personeel (“Waiter-app”)
● Keuken Display Management
● Self service kiosk
● Dashboard met realtime omzetdata

Een naadloze ervaring voor ondernemer, personeel en klant

Als ondernemer wil je altijd en overal toegang hebben tot de meest actuele gegevens. Met Countr ben je in staat realtime inzicht te krijgen in alle verkoopdata van je bedrijf, waardoor je beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen die de groei van je bedrijf stimuleren.

Doordat Countr gebruiksvriendelijk en intuïtief werkt, ben je geen tijd kwijt aan lange trainingen voor personeel en worden onnodige fouten voorkomen. Hierdoor kan je personeel zich concentreren op het leveren van een echt goede service voor de klant.

Starten met Countr is eenvoudig en toegankelijk

Als je al apparatuur bezit, is nieuwe aanschaffen niet nodig. Doordat Countr hardware onafhankelijk is, kan je het eenvoudig op elk apparaat installeren en direct beginnen met verkopen. En heb je bepaalde software die je graag wilt blijven gebruiken? Countr is juist zo gebouwd dat het goed verbindt met allerlei andere horeca tools – bijvoorbeeld Deliverect voor Thuisbezorgd order plus maakt ook verbinding met betalingsproviders as CCV, Adyen & Worldline en meer.

Waarom Countr?

Milène en Thomas van Juice Brothers: “Countr heeft bijgedragen aan het succes van onze groei, omdat ze voor elke wens altijd voor ons klaar staan – hoe gek die ook is. Wij zouden Countr zeker aanbevelen aan andere bedrijven. Het is heel gebruiksvriendelijk, makkelijk te leren, en heel snel te integreren in je bedrijf.”

Jeffrey van Slijpe van Gras Horeca legt uit: “We waren klaar voor innovatie in functionaliteiten, flexibiliteit, controle en integratie in ons dashboard naar derden. In Countr worden alle data omgezet naar bruikbare inzichten. We gaan onze organisatie aanpassen, regiomanagers introduceren en met behulp van Countr kunnen ze beter sturen op data.”

Recent bekeken formules

×