Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Digihero

Ben jij een startende franchise of heb je een groeiende franchiseformule? Grote kans dat je genoeg aan je hoofd hebt. Dan is het fijn om een partner te hebben die weet wat je nodig hebt om je vak uit te voeren. Digihero is dé alles-in-één ICT-partner voor MKB bedrijven met een ICT-vraagstuk.

Samen zorgen we voor een zekere toekomst

Dat doen we door goede, betrouwbare ICT-oplossingen te leveren. Zo bieden we VoIP-telefonie, internet maar ook kassasystemen en pinoplossingen aan. Wij zorgen ervoor dat de ICT in orde is, zodat jij je kunt blijven focussen op je vak. We blijven ons ontwikkelen ICT-gebied en zorgen voor een up-to-date en veilige toekomst. Ondernemers groeien digitaal met ons mee. Zonder zorgen, met perspectief, zonder torenhoge investeringen en maandelijkse kosten.

Landelijke dekking

Of je nu een slagerij hebt in Limburg of een kledingzaak in Drenthe, we komen overal. Ons kantoor staat in hartje Rotterdam maar onze buitendienst en technici komen overal. Alle diensten worden door ons geïnstalleerd en onderhouden, hierdoor kunnen we ontzettend snel schakelen. Ideaal wanneer je een nieuwe vestiging opent, verhuist, wilt bellen via een nieuwe provider, of je locatie uitbreidt.

Jouw persoonlijk aanspreekpunt

Speciaal voor franchiseformules hebben we een vast en persoonlijk aanspreekpunt. Onze contactpersoon zorgt voor alle contracten en contacten met de diverse formules en de verschillende franchisenemers. Hij is er voor advies, passende oplossingen of een luisterend oor. Je bent verzekerd van persoonlijke service en support.

Digihero levert oplossingen aan bekende franchiseformules zoals Dunkin’, Ballorig en Hubo. Wil je weten wat Digihero voor jouw formule kan betekenen? Neem dan snel contact op met Soufiane Achraa.

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

 

 

Recent bekeken formules

×