Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Exact

Financiële software

Van Exact hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder extra vermelde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen

SIDES

SIDES is de definitieve digitale transformator van de horeca. We ontwikkelen consequent oplossingen voor alle restaurantprocessen die door automatisering kunnen worden verbeterd.

Milestone

Video Software Management.

eezee

eezee biedt dé zelfscanoplossing voor iedere retailer. eezee Scan&Go is eenvoudig en snel geïmplementeerd in de winkel en wordt als add-on gekoppeld met het bestaande kassasysteem. Zelfscannen is niet moeilijk, maar eezee.

Studio 23

Ontwerp en service van 'next step' cross-channel-, e-commerce-, omnichannel en retail oplossingen in de vorm van web-gebaseerde software.

Centric

Centric biedt Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services.

K3 Retail

Aanbieder van geautomatiseerde oplossingen voor retail en groothandel.

Valk Solutions

Gespecialiseerd in retailautomatisering voor winkelketens, franchiseformules, zelfstandige winkeliers en groothandels. Met slimme software oplossingen en uitstekende service dragen we bij aan een hoger rendement en nieuwe kansen voor retailers.

Newway Retail Solutions

Newway levert al 30 jaar complete en gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen voor winkelketens, franchisers, zelfstandige winkeliers en groothandels. I.c.m. onze zeer gewaardeerde ondersteuning bieden wij u volop kansen, met een hoger rendement!

K3 Business Solutions

K3 Business Solutions B.V. levert end-to-end software oplossingen, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV en AX, aan wholesale en retail organisaties in Fashion, Living, Hospitality, Outdoor living, Personal care en Do-it-yourself.

Cash Software

Software oplossingen van boekhouden tot ERP, compleet en geschikt voor iedere branche.

Cocosoft Winkelautomatisering

Cocosoft helpt ondernemers al ruim 30 jaar om van hun organisatie een succes te maken en het rendement te verbeteren. RetailNxt is software die met je meebeweegt. Hét innovatieve en gebruiksvriendelijke voorraadbeheer- en kassasysteem in de ‘cloud’.

Abacus B.V.

Al sinds 1993 houdt Abacus zich uitsluitend bezig met retail automatisering. Abacus biedt oplossingen voor winkelautomatisering, retail intelligence en master data management.

Visma Software

Producent van bedrijfsadministratieve software met specifieke toepassingen voor franchise-organisaties op het gebied van financiële verslaglegging, automatisering en uitgebreide rapportage mogelijkheden.

Recent bekeken formules