Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Flynth adviseurs & accountants

Al meer dan tachtig jaar laten ondernemers zich ondersteunen door de adviseurs en accountants van Flynth, de Nederlandse accountants- en adviesdienstverlener voor ondernemers met 35.000 klanten, ruim 1.800 medewerkers en ruim 60 vestigingen. Flynth is sterk in het MKB, tuinbouw en de agrarische sector

Over Flynth

De organisatie is in 1924 opgericht door boeren, die de eigen boekhouding zijn gaan doen. Flynth is vandaag de dag nog steeds ‘op coöperatieve leest geschoeid’, wat resulteert in principiële uitgangspunten. Het belangrijkste uitgangspunt: we bieden hoogwaardige accountancy- en adviesdienstverlening die voor iedere ondernemer, advies dat voor iedere ondernemer bereikbaar is. flynth_vestigingen_2013

Onze adviseurs

Klanten hebben in hun persoonlijke adviseur bij Flynth een sparringpartner, die ze helpt om de juiste diensten te gebruiken uit het full-service dienstenpakket, inclusief vooruitstrevende online diensten. Hiermee is ons bureau de voorloper in onze branche . Flynth is een landelijke organisatie, die lokaal goed vertegenwoordigd is en de taal van de klant spreekt. Onze adviseurs bieden persoonlijk advies, met gevoel voor ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken. Elke dag gaan onze adviseurs weer gedreven voor u aan de slag! Want ondernemen inspireert niet alleen ondernemers, maar ook hun adviseurs!

Formules

Succesvolle organisaties investeren continu tijd en geld in de kwaliteit van de formule, de locaties, de ondernemers en het innoveren van de formule. Hierdoor wordt blijvend toegevoegde waarde gerealiseerd. Een kwaliteitsformule beschikt tijdig over de juiste stuurinformatie en is in staat om in te spelen op veranderingen.

“Kwaliteit bepaalt het succes van de formule en de aangesloten ondernemers.”

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 

 

Flynth Franchise

Volop kansen en uitdagingen in franchise

De wereld van franchiseformules is continu in beweging, ontwikkelingen op alle mogelijke fronten zijn aan de orde van de dag. Neem de ontwikkeling van online shoppen en het daarmee veranderende klantgedrag, dit heeft mogelijk een grote invloed op uw verdienmodel. Flynth vindt het cruciaal dat de winstgevendheid van de franchisegever en de ondernemer op peil blijft of groeit. Rondom koop en verkoop van een franchise-onderneming treedt Flynth vaak op als neutrale onderhandelaar. Veranderende wetgeving vraagt om aanscherping van de onderliggende afspraken en zal aanpassing vragen van zowel franchisegever al franchisenemer. Flynth kan met haar uitgebreide team van Franchisespecialisten bijdragen aan optimalisatie van uw formule.

Voor franchisenemers

Of u nu overweegt om te starten of bijvoorbeeld uw franchise-onderneming wilt verkopen: dankzij onze goede afspraken met franchisegevers is Flynth dé partner voor franchisenemers. Wij verzorgen graag uw financiële administratie, verdiepen ons in uw onderneming en bieden franchise-advies vanuit een breed perspectief.

Voor franchisegevers

Vraagt u zich af:

  • Hoe kan ik van deze onderneming ook een franchiseformule maken?
  • Hoe maak ik een slag naar meer toegevoegde waarde voor de klant, bijvoorbeeld via avondopenstelling of een nieuwe webshop?
  • Hoe zit het precies met personeelsuitdagingen, bijvoorbeeld rondom ontslag of de verhoging van het minimumloon?

Flynth onderzoekt het economisch perspectief van uw plannen, helpt contracten en handboeken opstellen en heldere afspraken te maken. Wij werken voor veel verschillende franchiseformules en zijn huisadviseur bij toonaangevende formules in waarderingssystematiek, huurverlaging, vestigingsplaatsonderzoeken en financieringsaanvragen.

Wij denken op strategisch niveau met u mee over winstgevendheid, personeelsbeleid en online strategie. FlynthVision helpt u ‘sturen op cijfers’, vanuit uw actuele data plus onze unieke marktinformatie. Ons franchise-advies is altijd gericht op verbetering van uw rendement én een optimale samenwerking tussen u en uw franchisenemers.

Vandaag nog in contact

Bent u benieuwd wat Flynth voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via e-mail franchise@flynth.nl of telefoonnummer 088 – 236 96 00. Wij brengen u snel – vaak al dezelfde dag – in contact met de adviseur die u het beste kan helpen. Hij of zij maakt graag een afspraak met u voor een kosteloos eerste franchise-advies.

Vestigingsplaatsonderzoek

Wilt u de potentie van een bedrijfslocatie in kaart brengen?

Laat dan door Flynth een vestigingsplaatsonderzoek uitvoeren.

 

 

Recent bekeken formules

×