Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Jos de Vries The Retail Company

Strategie bepaling, ontwerp en reperatie van food en non-food winkelformules, winkelcentra, displays, etc.

Van Jos de Vries The Retail Company hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder extra vermelde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen

Eissens FSE

Eissens FSE is totaal leverancier van grootkeukenapparatuur, buffet-, presentatie & keukenmaterialen, stekkerklare koel -en vriesapparatuur en luchtbehandeling en RVS meubelen

Groen Bevestigingsmaterialen

Specialist op het gebied van slang- en buisklemmen en koppelingen en belevering van buis en steigerhout. Met deze producten kan een retailbedrijf op een eenvoudige wijze zelf de winkel-, showroom- en interieurinrichting ontwerpen en bouwen.

Copres

Het leveren van schapmanagementsystemen en kunststof

D Concepts International

DCI staat voor vernieuwing binnen de shop omgeving door te werken met modulaire presentatie-systemen en nieuwe media technieken. Winkelbeleving staat centraal en de shopeigenaar moet de winkel regelmatig kunnen vernieuwen inzake indeling/communicatie.

Van den Pol Elektrotechniek

Van den Pol is sterk in verschillende branches: utiliteitsbouw, beveiliging en ICT, gebouwbeheer, industri

Mood Media Netherlands BV

Mood levert complete in-store media oplossingen voor de retail en hospitality. Van content strategie tot AV installaties, inclusief onze online platformen voor de distributie van muziek, video, interactieve en locatie gebaseerde services.

Automated Retail Concepts

Automated Retail Concepts ontwerpt, ontwikkelt en produceert self service retail concepten gebaseerd op het inzetten van geavanceerde vending kiosken, die de interactieve connectie tussen de online en offline activiteiten van onze opdrachtgevers vormen.

MVRO

MVRO is een retailbouwmanagementbureau gericht op de Benelux en daarmee groeiend internationaal.

Vika Winkelinrichtingen

Vika Winkelinrichtingen is specialist en totaalleverancier op het gebied van winkelinrichting. Vika werkt voor retailketens zoals Automotive, Bouwmarkten, Dierenspeciaalzaken, Kleding, Schoenen, Speelgoed, Supermarkten, Telefonie/ICT en Tuincentra.

Wanzl Nederland

Winkelinrichting en winkeluitrusting: Wanzl Metallwarenfabrik GmbH biedt als kwaliteitsleider ideeën, creativiteit en de beste service voor het winkelinterieur.

Shopex

Internationaal opererende totaalleverancier van winkelinrichtingen.

QuickRack

QuickRack biedt diverse types houten en metalen stellingen voor winkel- en/of magazijninrichting.

Dutch Projects

Specialist op het gebied van ontwikkeling, management en realisatie van winkels.

Redie Interieurs Oirschot

Conceptontwikkeling, productie, service & onderhoud van interieurprojecten.

Julia

Julia is specialist in turn key realisatie van projecten, totale afbouw in combinatie met projectinrichting. Julia betrekt opdrachtgevers al tijdens de allereerste fase bij de conceptontwikkeling en het ontwerpproces.

Kersten Retail

Kersten Retail ontwikkelt en realiseert technisch hoogwaardige installaties in winkels. Brengt een pasklaar design en vooruitstrevende technologie samen in winkelconcepten, waarin beleving, sfeer, comfort en veiligheid centraal staan.

KRN Montage

Begeleiding van het totale bouwproces - onbeperkte mogelijkheden - concurrerende prijzen - professioneel - betrouwbaar - kwaliteit - flexibel.

Linthorst Interieurbouw

Interieurbouw voor o.a. tandarts- of dokterspraktijk, een slijterij, drogisterij of bibliotheek, winkel, gemeentehuis, kappers en bakkers.

Harmeling interieurconcepten

Vanuit Rijssen ontwerpt en realiseert Harmeling Interieurs nationaal en wereldwijd maatwerk interieurs voor winkels en retailketens en projectinrichting voor onder meer kantoren, het onderwijs, welzijn en zorg.

Hypsos Retail

Hypsos Retail ontwerpt en realiseert presentaties voor winkels. Point of Sale, Visual Management en Interieurs.

Image Builders

Inrichting van winkels en winkelketens van A tot Z, zowel in binnen- als buitenland.

Joalpe International

Joalpe is leverancier en producent op het gebied van winkelinrichting. Voor schapverdeling, prijscommunicatie, POS, winkelmanden, displays, complete inrichting en productontwikkeling kan een retailorganisatie bij Joalpe terecht.

EuroPromoTextiel

EuroPromoTextiel begrijpt hoe belangrijk de uitstraling van uw bedrijf en/of evenement is en adviseren u dan ook graag uw boodschap helder en duidelijk te communiceren, precies zoals u zich dat voorstelt.

De Roode Winkelinterieurs

Winkelinterieurbouw op maat.

Bulsink Retail

Bouwkundig & afbouwkundig bedrijf, met specialisaties in zorg zoals apotheken, huisartsposten, fysiopraktijken en tandartspraktijken.

Recent bekeken formules