Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Lekkerland

Lekkerland – the convenience company

Lekkerland is een totaalleverancier voor de food, horeca en convenience sector met een breed palet aan ondersteunende dienstverlening. Lekkerland beschikt over veel kennis en ervaring en levert maatwerk. De klant kan bijvoorbeeld de inkoop voor een deel of geheel via eigen toeleveranciers laten verlopen, maar de opslag en vervoer wel door Lekkerland laten verzorgen. Lekkerland adviseert:

  • de juiste assortimentskeuze,
  • de optimale schap- en winkelinrichting,
  • promotionele programma’s,
  • kan een back office verzorgen, prijsgegevens kunnen eenvoudig worden uitgewisseld, et cetera,
  • Lekkerland kan ook franchisenemers in enige mate de helpende hand toereiken bij financiering.

Wij begrijpen de wensen van uw klanten. Wij weten met welke uitdagingen u te maken heeft. Wij denken mee over hoe u met uw assortiment inspeelt op actuele trends, over hoe uw winkel er nu én straks uitziet, over het opleiden en trainen van uw medewerkers én over de introductie van een nieuw foodserviceconcept. Om onszelf met recht The Convenience Company te kunnen noemen, steken wij al onze energie in het ontzorgen van onze klanten. Dat doen wij natuurlijk vóór u, maar vooral mét u. Zo nemen wij u zorgen uit handen en kunt u zich richten op de dagelijkse bedrijfsvoering.

Lekkerland bestaat al meer dan 60 jaar. In het voorjaar van 1956 verenigde een groep Nederlandse zoetwarengrossiers zich om de toenemende concurrentie het hoofd te bieden. Zes decennia later zijn wij uitgegroeid tot een (food)servicepartner met een uitgebreid assortiment in food en non-food én ruim 90.000 verkooppunten in zes Europese landen. Wij zijn dé convenience-specialist voor ondernemers die hun klanten gemak willen bieden. Klanten die onderweg zijn met auto en trein of op bezoek in bijvoorbeeld stadscentra, pretparken, bioscopen en sportclubs.

Heel veel extra service

Dat is kenmerkend voor onze dienstverlening. U mag tenslotte van The Convenience Company verlangen dat wij er alles aan doen om u succesvol te maken. Naast ons uitgebreide assortiment in food en non-food én onze uitgebreide logistieke dienstverlening, bieden wij heel veel extra service. En dáár zit de toegevoegde waarde van Lekkerland. Wij weten bijvoorbeeld per productcategorie precies op welke momenten, welke items het best verkopen in Nederland. Daarbij maken wij dankbaar gebruik van de verkoopdata die 300 winkels voor ons bijhouden.

Wij ‘begrijpen’ uw locatie

Daarnaast weten wij wat mensen willen. Met een vestigingsplaatsonderzoek analyseren wij de dynamiek in en om een winkel. Zo stemmen wij ons advies optimaal af op de behoeften van uw consumenten en vergroten wij de kans op omzet.

Specifiek voor Petrol openen wij Laboratory Stores bij enkele Lekkerland-klanten. Deze Labstores fungeren als testomgeving. Wij vertalen onze shopvisie naar een op de locatie afgestemde unieke combinatie van gemak, gastvrijheid, beleving en een uitgekiend assortiment aan producten en diensten. In het lab experimenteren wij onder andere met assortimenten, winkelaankleding, personeelsinzet, prijsniveaus, promoties en marketingcommunicatie. Uiteindelijk doel is om oplossingen te vinden die u helpen doordacht en met vertrouwen te investeren in de toekomst van uw shop.

Voortdurend vernieuwen

Als wij u willen laten innoveren, dan is het vanzelfsprekend dat Lekkerland zelf ook blijft vernieuwen. Daarom introduceren wij nieuwe foodserviceconcepten die de versbeleving in uw winkel versterken. Slimme bakeryconcepten, zoals Punto Gusto. Of koffieconcepten van illy en Piacetto. Recent lanceerden wij onder andere de trendy hotdogs van Butcher District, de vers bereide kant-en-klaarmaaltijden van The Kitchen en de gezonde en fruitige tussendoortjes van het Fruitmeubel. Ook kwamen wij met een eigentijds cadeauconcept voor tankshops, tabak- en gemakswinkels en met een concept voor Electronic Value-toepassingen als belkaarten, cadeaukaarten en andere prepaid-producten.

Lekkerland Academy

Wij zijn in 2017 ook gestart met de Lekkerland Academy. Want zoals u weet, valt of staat een goedlopende winkel met deskundig, vriendelijk en gastvrij personeel. In ons opleidingsinstituut bieden wij diverse opleidingen aan. Variërend van een praktische instructie over een nieuw versconcept tot een meerdaagse verkooptraining, een training over hygiëne, gastvrijheid of bedrijfsvoering. Zo zorgen wij ervoor dat uw mensen beter presteren en dat uw verkoopresultaten op termijn verbeteren.

Wij zijn uw one-stop-shopping partner

Lekkerland heeft in de afgelopen 60 jaar al ruimschoots bewezen als The Convenience Company een belangrijke partner te zijn voor onze klanten. Dat verandert uiteraard niet. Wij blijven actief in alle segmenten en wij verzorgen een uitgebreid scala aan diensten. Van de verzending van één lolly in een envelop voor de Jamin-webshop tot een vrachtwagencombinatie vol verse producten. Van het magazijnbeheer voor een grote supermarktketen tot de levering van bedrijfskleding. En alles wat klanten verder van ons vragen. Wij hebben één wens: wij willen nóg bekender worden als de one-stop-shopping partner die met u bouwt aan een succesvolle toekomst.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Lekkerland - logo

Recent bekeken formules

×