Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Logivert

Specialist in retail en e-commerce.

Van Logivert hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder extra vermelde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen

Ezora

Ezora ontwikkeld en levert cloud business intelligence, automatisering, analyse en rapportage oplossingen voor ambitieuze franchiseorganisaties die meer uit hun verkoop en financiële data willen halen.

SW Retail

Winkelautomatisering met een brede kijk op alle branches in de detailhandel.

EasyCount

EasyCount is specialist voor IT-gerelateerde retail oplossingen. Het bedrijf biedt hardware en software producten voor de retail. Met de oplossingen op het gebied van klantensystemen kan bezoekersverkeer, conversie en bezetting in kaart gebracht worden.

Vendit

Vendit biedt meer dan 25 jaar betrouwbare en gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen voor kleine en grote retailers, groothandelsbedrijven en franchise- en inkooporganisaties.

Atos Worldline

Betalingsoplossingen

SCAN COIN-Borsu Systema

Als internationaal toonaangevende organisatie in de automatische verwerking van munten en bankbiljetten biedt SCAN COIN

Dalosy

Dalosy heeft door het bieden van complete oplossingen een onderscheidende positie verworven binnen het Retail segment. De totaaloplossingen bestaan uit hardware zoals barcode scanners en mobiele devices, software en de draadloze infrastructuur.

Toshiba TEC

Toshiba TEC Nederland richt zich op optimaal documentbeheer voor zakelijke klanten. Het bedrijf levert en onderhoudt innovatieve multifunctionele print- en communicatiesystemen, auto-ID-systemen en bijbehorende software.

Clicks in Bricks

Clicks in Bricks levert interactieve kiosken waarmee voorraadrisico en het nee verkopen in fysieke winkels sterk worden verlaagd. Clicks in Bricks ontzorgt de retailer met een totaalconcept van hardware, software

Motorola Solutions

Automatisering en software.

AOpen

AOPEN, opgericht in 1996, is een elektronikafabrikant gespecialiseerd in het creëren van informatie communicatie technologie oplossingen voor: digital signage, thuisgebruik, retail, small & medium business, corporate en overige sectoren.

Cikam

Automatische kassasystemen en backofficesystemen voor het verwerken van contant geld. Voordelen: veiliger, sneller, hygiënischer.

XRC services Group

Adviseren, leveren, servicen en ondersteunen van ICT & Communicatie diensten in de Retail onder het unieke StoreConnect concept (kassa, pinnen, data, telefonie, IP-beveiliging, camerabewaking, muziek, narrowcasting ect.)

UNET

Connectiviteitsleverancier, met specialisatie voor de retailmarkt.

Recent bekeken formules