Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

MAIN Energie

MAIN Energie is een energieleverancier. Wij zijn specialist in de energielevering aan de zakelijke en vastgoedmarkt

Van MAIN Energie hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder extra vermelde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen

Vakcentrum

Branchevereniging voor zelfstandig ondernemers en franchisenemers.

Van den Hout Mastercourses

Van den Hout Mastercourses brengen in een programma van 12 bouwstenen de structuur en kwaliteit omhoog in supermarkten. Wij helpen franchisenemers van diverse ketens om de regie te (her)pakken over hun team en de organisatie.

Ecolab

Ecolab is de wereldleider op het gebied van water, hygiëne en energietechnologieën en -diensten. Elke dag maken we de wereld schoner, veiliger en gezonder en beschermen zo mensen en cruciale hulpbronnen.

KERN MANAGEMENT + ADVIES

KERN MANAGEMENT + ADVIES ondersteunt en adviseert franchisegevers & franchisenemers bij bijzondere bedrijfsomstandigheden. Kort samengevat zijn wij gespecialiseerd in het verhogen van uw rendement door waarde herstel of waarde creatie.

MKB Advies Partners

MKB Advies Partners bestaat uit enthousiaste, gedreven adviseurs die samen méér dan 200 jaar advieservaring hebben. Specialisten die hun up-to-date kennis en hun netwerk inzetten om ondernemers aan de juiste oplossingen te helpen.

Commercium: Experts in business

Commercium, 25 jaar Experts in Business voor ondernemers, managers, sales en medewerkers. Online- als offline diensten. Neem contact op!

Waardevol Ondernemen

Waardevol Ondernemen ondersteunt ondernemingen door middel van trainingen en programma's in het groeien en het onderhouden en opbouwen van waardevolle relaties met klanten en prospects.

Proactief Management

Proactief Management is een full-service advies- en servicebureau voor organisaties. Begeleidt en adviseert organisaties met het doeltreffend doorvoeren van nieuwe veranderingsprocessen.

Scout

Scout helpt organisaties ondernemerschap te ontdekken, ondernemend talent aan te trekken en te ontwikkelen.

Franchise Connect

Fullservice adviesbureau gespecialiseerd in het ontwikkelen, professionaliseren, uitrollen en beheren van franchiseformules en overige commerciële samenwerkingsverbanden. Franchise Connect werkt in alle branches en in binnen- en buitenland.

Syfers

Syfers verzorgt de boekhouding, belastingen en jaarrekening voor retailers en franchisenemers. Wij bereiken efficiency door automatisering en werken met vaste lage prijzen per maand. Ook verzorgen wij bedrijfsfinanciering voor ondernemers bij grootbanken

Retail View

Gespecialiseerd in alle activiteiten van de retail. Van Locatie keuze, werving/selecteren/financieren van franchisenemers, Turnkey bouw, ICT vraagstukken, gastvrijheidsbeleving, tot juridische zaken.

Simons Consultancy

Simons Consultancy is een professioneel adviesbureau dat praktische, resultaatgerichte oplossingen biedt aan franchiseorganisaties en franchisenemers.

SOS Retail

SOS Retail staat voor Simpele Oplossingen tot Succes. We zijn een team van deskundigen met ruim 20 jaar ervaring in retail en franchise, opgedaan in diverse branches.

Stichting Franchise Keurmerk

Het Franchise Keurmerk maakt objectieve toetsing van het kwaliteitsmanagement van franchiseorganisaties mogelijk. Dat komt doordat de analyse voor het keurmerk de nadruk legt op de werkelijke beleving van de formule onder het management en de franchisenemers. Daarnaast komt in de analyse de naleving van de interne procedures uitgebreid aan de orde.

Van Der Pluym

Van der Pluym marketing support biedt u de volgende diensten: Vestigingsplaatsanalyse/onderzoek,Winkelanalyse,Doelgroepanalyse, Afnemers analyse,Verwerking klantkaartgegevens.

Retail Compass Company

Retail Compass Company organiseert studie/netwerkgroepen voor directieleden van retailketens en hun toeleveranciers.Ook organiseren wij studiereizen in binnen- en buitenland met open inschrijvingen en in opdracht van retailbedrijven.

Retail Management Center

Adviseert retailers, dienstverleners, gemeentes, vastgoedpartijen en fabrikanten in verschillende sectoren over distributievraagstukken, positionering, projectmanagement, retailstrategie, retailformules, retailsupport, retail ICT en retailfranchise.

MKB Adviseurs

Onafhankelijk adviesbureau voor ondernemers, franchise- en ondernemersorganisaties (en gemeenten)in het MKB. Sterk in praktische maatwerkoplossingen op het gebied van o.a. bedrijfsvoering, financiering, overname & opvolging en franchise & samenwerking.

Flynth adviseurs & accountants

Flynth is een landelijk opererende accountancy- en adviesorganisatie. Flynth heeft op maat gemaakte accountancyarrangementen en een speciaal softwarepakket voor franchise ondernemers.

HQ Retailsupport

Locatiebeleid van A tot Z: van de Aanvang (de vertaling van de retailformule naar vestigingsplaatseisen en wittevlekkenplannen) tot het Zoeken (en verwerven)van optimaal renderende winkellocaties.

Dutch Retail Center

Platform voor vakspecialisten op het gebied van franchiseformules.

B&P Franchise & Formule Advies

B&P Franchise & Formule Advies biedt het complete menu voor succesvolle franchise- en formuleorganisaties. Wij bieden een breed totaalpakket aan diensten en innovatieve producten en kunnen u van A tot Z adviseren, begeleiden en ondersteunen.

Franchisefactory Franchiseadviseurs – Hallo Franchise

Franchiseadviesbureau Franchisefactory is de full service partner voor franchisegevers. Wij helpen onze opdrachtgevers met het ontwikkelen, realiseren, uitbouwen, onderhouden en verbeteren van hun franchiseformule en franchiseorganisatie.

De FranchiseAdviseur BV

De Franchiseadviseur is met ruim 20 jaar ervaring specialist voor franchiseorganisaties en franchisenemers die begeleiding wensen bij het starten van een franchise, Werving & Selectie, contracten en handboeken (Portal), BusinessAnalytics en Administratie

Franchise Match

Ondersteunen formules op de Nederlandse markt. Buitenlandse formules importeren, Nederlandse formules voorbereiden op export. Consultancy en recruitment, crowdfunding, formuleontwikkeling, franchisesupport en interim-diensten.

Alfa Accountants en Adviseurs

Adviseren, begeleiden en ondersteunen van detailhandelsbedrijven op het gebied van financiering, waardering, bedrijfseconomische en commerci

Recent bekeken formules