Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Marree & Dijxhoorn

Gespecialiseerd op de verschillende rechtsgebieden waarmee zowel franchisegevers als franchisenemers geconfronteerd kunnen worden.

Van Marree & Dijxhoorn hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder extra vermelde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen

Rox Legal

Rox Legal is gespecialiseerd in registergoederenrecht, (internationaal) ondernemingsrecht en executoriale verkopen.

Van Engel Legal

Adeny van Engel is franchiseadvocaat en eigenaar van VAN ENGEL LEGAL. Al 25 jaar is zij werkzaam als advocaat, waarvan zij zich de laatste 10 jaar heeft gespecialiseerd in commerciële contracten, zoals franchise-, distributie- en licentieovereenkomsten.

Nysingh advocaten – notarissen

Nysingh biedt het volledige pakket aan juridische diensten waar franchisegevers, -nemers en -verenigingen mee te maken krijgen: franchiserecht, (internationaal) contractenrecht, ondernemingsrecht, verenigingsrecht, fusies & overnames, et cetera.

Pep Legal – Franchise Lawyer

Pep Legal geeft u een professionele juridische franchise basis voor uw zakelijke plannen en de uitvoering ervan.

act Fort Advocaten

Advocatenkantoor adviseert op het gebied van franchiserecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, fusies & overnames, bestuursrecht, corporate & commercial litigation en insolventie & herstructurering.

BVD advocaten

Advocaten voor ondernemers, gespecialiseerd in franchiserecht, met specialistische kennis van de retail, vastgoed en zorg.

Leeman Verheijden Huntjens Advocaten

Leeman Verheijden Huntjens Advocaten is een full service advocatenkantoor puur voor (franchise) ondernemers van klein tot groot

Schonewille & Schonewille

Legal mediation, ofwel bemiddeling bij conflicten binnen franchiseformules om rechtsgang te voorkomen.

Bosselaar & Strengers Legal Partners

Bosselaar & Strengers Advocaten is een toonaangevend en vooruitstrevend advocatenkantoor. Onze brancheteams zijn ervaren én kennen de juridische producten en diensten die passen bij uw branche. Zo krijgt u altijd advies op maat.

LXA Advocaten

Advocatenkantoor met nationale en internationale cliënten

Köster Advocaten N.V.

Als het op juridische zaken aankomt, dan is Köster Advocaten de aangewezen partij. Of het nu gaat om franchiserecht (of daarmee samenhangend), contractenrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, huurrecht of intellectueel eigendomsrecht.

Kan Vlassenroot

Richt zich hoofdzakelijk op de ondernemingsrechtelijke praktijk, ondersteunt en begeleidt ondernemers bij vraagstukken en kwesties. Heeft een specialisme in franchise.

Ludwig & Van Dam advocaten

Ludwig & Van Dam advocaten is een geheel in franchise- en andere samenwerkingsverbanden gespecialiseerd advocatenkantoor en marktleider in zijn soort in Nederland.

Dijkstra Voermans Advocatuur en Notariaat

Advocaat & Notariaat

CMS

CMS is een toonaangevende juridische dienstverlener die met 250 advocaten, notarissen en belastingadviseurs vanuit drie kantoren werkzaam is op het hoogste niveau.

AG Hart Advocaten & Adviseurs

Juridische diensten, gespecialiseerd in franchise & e-commerce.

BANNING Advocaten

Onafhankelijk en gespecialiseerd advocatenkantoor met nationale en internationale cliënten.

Boekel De Nerée

Boekel is a leading corporate law firm with offices in Amsterdam and London. We provide business and legal services to companies, government organisations and non-profit organisations, focusing primarily on corporate/M&A, real estate and employment law.