Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Met Fonkel

fonkel-header

Over Fonkel

Fonkel regelt zaken als de boekhouding, de salarisadministratie en de belastingaangiftes. Met Fonkel wordt de ondernemer volledig ontzorgd. Zoals je boekhouding, je salarisadministratie en je belastingaangiftes. Fonkel helpt ondernemers uit te blinken.

Fonkel levert:

  • Complete administratie tegen kostprijs
  • Je eigen adviseursteam
  • Een handige app, gekoppeld aan onze tools om als ondernemer uit te blinken
  • Jaarlijks plan voor je bedrijf
  • Een inzichtelijk dashboard

Kennis

Daarnaast houdt Fonkel je op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en wordt er regelmatig kennis gedeeld. Denk aan thema’s als:  HRM, veranderende wetgeving, fiscale optimalisatie en bedrijfsontwikkeling. Fonkel is een initiatief van FLYNTH adviseurs & accountants. Hierdoor heb je als ondernemer ook direct toegang tot de brede kennis en ervaring die er binnen het bedrijf aanwezig is.

De pakketten

Fonkel werkt op basis van pakketten: Ontzorgd, Ambitie en Uitblinken. Er worden vaste prijzen gehanteerd. Je komt als ondernemer dus niet voor verrassingen te staan. Verder staat er een adviseursteam voor jou klaar die je begeleidt op bedrijfseconomisch, fiscaal en HRM gebied. Fonkel zorgt er ten slotte ook voor dat de digitale informatie voor jou altijd toegankelijk is en op een centrale en veilig plek wordt bewaard.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

fonkel-logo-blauw

Recent bekeken formules