Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

myPOS

myPOS – de innovatieve aanbieder van betaaldiensten voor kleine en middelgrote ondernemingen in Europa.

Over myPOS

Met myPOS kunnen ondernemers betalingen accepteren zonder dat ze vastzitten aan dure abonnementen of hoge servicekosten. Met myPOS betalen ondernemers op basis van gebruik waarmee myPOS ook bijzonder toegankelijk is voor kleinere of seizoensgebonden ondernemers. Daarbij kunnen de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland, iDeal en de pinpas worden geaccepteerd tegen een vast, laag transactietarief.

Waarom myPOS?

Onderscheidend is daarbij dat met één gemakkelijk te beheren myPOS account de ondernemer een ruime keuze heeft uit verschillende betaalmogelijkheden. Met draadloze pinautomaten kunnen ondernemers betalingen accepteren in hun winkel of onderweg. Ondernemers kunnen echter bij myPOS ook direct gebruik maken van een makkelijk te integreren internetkassa voor hun webshop. Ook kan de ondernemer in enkele minuten een kant-en-klare webshop maken met myPOS online.

Als een webshop niet goed past bij de bedrijfsactiviteiten van de ondernemer heeft myPOS diverse alternatieve oplossingen. Zo kan een betaalknop worden geplaatst op een website of kan er eenvoudig een iDeal betaallink worden verstuurd. Het is zelfs mogelijk om een vanuit het myPOS account een complete factuur te sturen inclusief ingebouwde betaalmogelijkheid. Het myPOS account is bovendien goed beveiligd en voldoet aan de strenge Europese wetgeving maar is tegelijkertijd goed toegankelijk middels een webbrowser of een mobiele app voor Android of iOS. Inmiddels genieten steeds meer ondernemers van de mogelijkheden en flexibiliteit van een myPOS account en met meer dan 150.000 klanten in ruim 30 landen is myPOS een snelgroeiende aanbieder van zakelijke betaaldiensten.

 

 

Recent bekeken formules