Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nmbrs

Nmbrs is in 2001 opgericht met een duidelijke missie: een internationaal HR-en salarisplatform ontwikkelen, waarbij het optimaliseren van HR-processen centraal staat.

Van Nmbrs hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder extra vermelde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen

Shiftbase

Shiftbase gebruiksvriendelijke cloud-based tool voor het maken van personeelsplanningen, urenregistratie en HRM. Met Shiftbase houd je de personeelskosten, bezettingsgraad, afwezigheid en overuren bij in één gebruiksvriendelijke applicatie. Altijd en overal toegang tot je gegevens.

Styb Bedrijfsondersteuning

STYB adviseert en begeleidt franchiseformules bij het opzetten en onderhouden van dagelijkse administratieve processen. Een altijd bijgewerkte administratie, keten breed, zorgt voor inzicht. Zo creëren wij rust in jouw franchiseformule.

Online-Planning.nl

Online Planning is een duidelijke en overzichtelijke webapplicatie om kostenbewust een online dienstrooster of personeel planning te maken.

Repay HRM

Repay verzorgt payrolling sinds 2005. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gevestigde waarde in ons vakgebied, met eigen hrm-specialisten, bedrijfsadviseurs, arboconsultants en een centraal servicecentrum.

Payroll Select

Kwalitatieve payrolldiensten en een uitstekende service

Please

Groeit je onderneming of wil je groeien? Dan word je daarbij ook nog eens werkgever. Extra kansen. Omdat wij geloven dat krachtig werkgeverschap bijdraagt aan de groei van je onderneming. Omdat écht betrokken medewerkers waarde toevoegen aan een bedrijf.

Marshoek

Marshoek is al 35 jaar de financiële retailspecialist. We realiseren de ambities van meer dan 650 franchisegevers en franchisenemers door middel van specifiek retailadvies, benchmark, aan- en verkoopbegeleiding, bedrijfseconomisch advies, fiscaal advies,

Recent bekeken formules