Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

NU.nl – adverteer lokaal

NU.nl helpt franchiseformules met de lokale marketing van hun vestigingen. Franchisenemers kunnen met een op maat gemaakte tool display-advertenties aanmaken die worden getoond op premium posities in de app van NU.nl. Vanaf 50 euro kan lokaal geadverteerd worden om in een specifieke omgeving bereik te vergroten en nieuwe klanten aan te trekken.

Consistentie huisstijl
In deze tool werken franchisenemers met goedgekeurde templates, logo’s, fonts en kleuren die aansluiten op de huisstijl van de franchiseformule. Op deze manier ontstaan er alleen uitingen die passen binnen de formule en wordt er op een consistente wijze gecommuniceerd in de huisstijl van het merk. Dit draagt bij aan zichtbaarheid van de franchisenemer én de merkherkenning van de betreffende franchiseformule.

De voordelen op een rij:

  • Er kan gemakkelijk een kwalitatieve uiting geplaatst worden, zonder dat het te veel tijd kost.
  • De advertenties kunnen gericht lokaal ingezet worden, waarbij de franchisenemer alsnog zijn eigen boodschap kan laden.
  • NUadverteren is een volwaardig alternatief op adverteren via Facebook, Google, huis-aan-huisbladen en regionale dagbladen.
  • De marketingstrategie wordt -zowel landelijk als lokaal- goed op elkaar afgestemd.
  • NU.nl verzorgt de inrichting van het gehele proces inclusief training.

Over NU.nl

NU.nl is het grootste digitale nieuwsmerk van Nederland. Maandelijks bereikt NU.nl gemiddeld 7 miljoen unieke Nederlanders die samen zo’n 800 miljoen pagina’s bekijken. NU.nl is overzichtelijk, betrouwbaar en snel. Met maar liefst 90 procent direct verkeer is NU.nl dé bron om up-to-date te blijven over alles wat er in de wereld speelt.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Recent bekeken formules