Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nysingh advocaten en notarissen

Vanuit de Nysingh locaties in Arnhem, Zwolle en Utrecht werken ruim 100 juridisch specialisten voor ondernemers in het hele land. Via ons TAGLaw netwerk zijn wij wereldwijd vertegenwoordigd.

 

Wat doen wij

Wij begrijpen welke keuzes u als franchisegever dagelijks moet maken. Bijvoorbeeld op het gebied van contracten, huur, vastgoed, privacy, ICT, intellectuele eigendom, arbeidsrecht, mededinging en aansprakelijkheid. Onze specialisten bundelen daar waar nodig hun kennis graag voor u in duidelijke en pragmatische adviezen. Zij kunnen u bij zowel nationale als internationale aangelegenheden adviseren, maar ook bijstaan in procedures. Niet alleen voor de vragen van vandaag, maar ook voor de uitdagingen van morgen. Wij zijn actief in diverse branches, waaronder handel & industrie, retail, food & agri, zorg, overheden en onderwijs.

Wij adviseren franchisegevers, franchiseverenigingen en franchisenemers over alle aspecten van de franchiserelatie. Van de inrichting van uw franchiseformule tot de onderhandelingen met franchisenemers of franchiseverenigingen over de franchiserelatie.

 

Hoe doen wij dat

Door nauw contact te onderhouden, weten wij in welk strategisch perspectief juridisch advies of ondersteuning nodig is. Wij zijn 24*7 bereikbaar voor spoedopdrachten en schakelen snel over de verschillende juridische kennisgebieden heen om tot een integraal advies of argument te komen. Via TAGLaw, een van de grootste juridische netwerken ter wereld, heeft Nysingh toegang tot de full-service en actuele kennis van het recht en rechtsbijstand in meer dan 100 landen.

Ons team Franchise staat voor u klaar:

Rob Klein
Advocaat Partner

Sinds 2003 ben ik advocaat en gespecialiseerd in het (internationale) contractenrecht. Mijn cliënten zijn met name ondernemingen in de zakelijke markt. In het bijzonder ligt mijn focus op de juridische en strategische advisering van grote en middelgrote ondernemingen bij het aangaan, beëindigen van of procederen over diverse soorten handelscontracten, waaronder distributie-, franchise- en/of agentuurovereenkomsten en diverse soorten (strategische) samenwerkingen. Via ons internationale netwerk TAGLaw heb ik een groot en betrouwbaar internationaal netwerk waarmee ik mijn cliënten ook internationaal kan begeleiden.

 

Thijs van Tilburg
Advocaat

Ik ben thuis in het ondernemingsrecht, met contractenrecht en het civiele procesrecht als specialismen. Met die kennis adviseer ik ondernemingen en zorginstellingen bij het aangaan van diverse soorten commerciële contracten. Daarbij adviseer en procedeer ik met name over precontractuele aansprakelijkheid en de nakoming en/of uitleg van overeenkomsten. Bij het structureren en documenteren van hun relaties met leveranciers, klanten of strategische partners help ik mijn cliënten graag. Praktische oplossingen waarbij het belang van de onderneming voorop staat hebben daarbij mijn voorkeur.

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Recent bekeken formules

×