Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto

Payper

Wij geloven dat je medewerkers de drijvende kracht van je organisatie zijn. Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten en zijn productiever. Daarin kun jij als franchisenemer het verschil maken. Dan zorgen wij voor de HR-administratie.

Wat mag je van Payper verwachten?

Efficiënte HR-processen

Ondersteuning nodig bij al je dagelijkse HR-taken? Je hebt in no-time een efficiënt HR-proces, van onboarding totdat je medewerker vertrekt of met pensioen gaat. Payper zorgt ervoor dat HR voor jou gaat werken en niet andersom. De slimme HR-automatiseringen en signaleringen in PayperOne leveren jou tijd op. Tijd voor je mensen. Of tijd om te ondernemen.

Gebruiksvriendelijk platform

Door de stapsgewijze benadering neemt PayperOne je eenvoudig mee in ieder HR-proces. 20 jaar aan HR-kennis & ervaring komen samen in de cloud platform PayperOne. Hét datagedreven platform voor al jou operationele payroll en HR-processen. Voor je eigen medewerkers, maar ook voor je payrollmedewerkers.

Foutloze HR-administratie

Correcte en tijdige verloning, wekelijks, 4-wekelijks of maandelijks. Voor Payper is dat vanzelfsprekend. Iets waar je je niet druk over zou hoeven maken. En daar zorgt Payper dus voor. Bovendien ben je er met PayperOne van verzekerd dat altijd de juiste wetgeving en cao worden toegepast.

Experts tot je beschikking

Het platform PayperOne is zeer intuïtief. Maar kom je er nou toch niet uit met de HR-workflows en de kennisbank? Dan kun je altijd reken op Payper’s specialisten. Onze experts op het gebied van HR, Payroll, arbeidsrecht & casemanagement verzuim staan voor je klaar.

Dus heb je een vraag over het terugdringen van verzuim of over het oplossen van een arbeidsconflict? Stel ze gerust aan Marcel Dol van Payper (mdol@payper.nl/06-51211569)

 

Recent bekeken formules

×