Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

PRIMA Image Building

Specialist voor RETAILERS (Non Food) op het gebied van Projectco

Van PRIMA Image Building hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder extra vermelde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen

HS Brands Europe

Mystery Guest onderzoek

Secret View

Gespecialiseerd in mystery shopping onderzoek voor retailers. Dé eenvoudige, betaalbare oplossing voor kleine en grote retailers om doorlopend te leren van echte klantervaringen.

MCR Retailminds B.V.

MCR RetailMinds is een onafhankelijk strategisch adviesbureau, gespecialiseerd in groei-vraagstukken voor retail en horeca.

Q&A Research & Consultancy

Q&A is de retailpartner voor kennis, onderzoek, advies en opleiding. Q&A wil haar klanten iedere dag beter laten presteren. Heeft u een vraag? Wij hebben de oplossing.

First Retail

Onafhankelijk strategisch onderzoeksbureau gespecialiseerd in marktanalyses, klantsegmentatie en omzetprognoses. Producten zijn o.a. VPO's, Quickscans en Klantenherkomstanalyses.

Nielsen Nederland

Leverancier van marketinginformatie, informatiebeheersystemen, analysehulpmiddelen en klantenservice.

Experian Nederland

Experian is wereldwijd de toonaangevende informatieleverancier voor het leveren van data en analytische instrumenten. Experian helpt ondernemingen om kredietrisico

Recent bekeken formules