Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Secret View

Secret View biedt retailers een eenvoudige en betaalbare oplossing om continu te leren van hoogwaardige feedback op basis van echte ervaringen. Met meer dan 55.000 mystery shoppers wereldwijd en een gemakkelijk online performance dashboard verzorgt Secret View wereldwijd mystery shopping onderzoek voor organisaties als Rituals, Albert Heijn, Dyson, SPAR en veel meer.

Mystery shopping onderzoek

Mystery shopping onderzoek helpt retailers hun winkel(s) te beleven door de ogen van de klanten. De resultaten van échte klanten uit het verzorgingsgebied van de winkel stellen retailers in staat hun klantbeleving continu te optimaliseren. De resultaten worden in ons zelfgebouwde gemakkelijke en geavanceerd online performance dashboard zo weergegeven dat je er direct op ieder niveau mee aan de slag kan, van hoofdkantoor tot regio- en winkelmanagement

Daarnaast werken we met shoptegoed. Zo kiezen onze mystery shoppers alleen opdrachten die echt bij hen passen. Zo komen ze altijd uit jouw doelgroep en ontvang jij waardevolle feedback van echte klanten!

NIX18 Nalevingsonderzoek

Bij een NIX18-onderzoek of nalevingsonderzoek kijken we of de winkelmedewerkers klanten op de juiste manier controleren. De mystery shopper probeert tijdens dit onderzoek een leeftijdsgebonden product, zoals tabak of alcohol, aan te schaffen. Er wordt gekeken of de winkelmedewerker de mystery shopper om legitimatie vraagt. Dit houdt medewerkers scherp en zo voorkom je eventuele boetes.

Interne audits

Bijna elk bedrijf werkt met interne audits of controles, waarbij het gebruikelijk is regelmatig alle vestigingen te bezoeken met een eigen vragenlijst. Als medewerker kijk je namelijk heel anders naar een vestiging dan een mystery shopper. Je weet precies waar de potentiële valkuilen liggen.

Bij Secret View bieden we onze software aan om zelf vragenlijsten te uploaden en in te vullen. Zo heb je alle data uit mystery shopping onderzoek en interne audits in hetzelfde overzichtelijke systeem.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Check onze website, of neem contact op met Tim Hazekamp via tim@secretview.io of bel hem op +31 6 48 13 93 19.

 

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Recent bekeken formules

×