Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Spotler

Aanbieder van e-mail marketing software en diensten voor grote en kleine organisaties.

Van Spotler hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder extra vermelde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen

NU.nl – adverteer lokaal

NU.nl helpt franchiseformules met de lokale marketing van hun vestigingen. Franchisenemers kunnen met een op maat gemaakte tool display-advertenties aanmaken die worden getoond op premium posities in de app van NU.nl.

Piggy

Alles-in-één-platform voor meer loyaliteit. Met Piggy creëer je onvergetelijke interacties die de band met jouw bedrijf versterken.

IamQube

IamQube is een totaaloplossing die intelligente event applicaties, audiovisuele apparatuur, studiofaciliteiten en systemen voor interactieve communicatie met elkaar verbindt.

Mooze

Verzorging van alle huisstijlproducten en een uitgebreid to-go assortiment voor individuele afnemers en ketens. Mooze draagt bij aan de impact die jij wilt maken. We hebben passie voor het vak en staan voor je klaar.

ESH Media

Zicht op uw merk, Local Marketing professionals, buitenreclame adviseurs, full service.

MAKS

Leveren en onderhouden van branded loyalty- en giftcard-programma’s

Kampert-Nauta

Kampert-Nauta, house of graphimedia, is dé specialist op het gebied van grafische vraagstukken met Print, ICT en Marketing in het bijzonder.

SABMedia

SABMedia is de specialist op het gebied van Local Store Marketing. SABMedia helpt je het meeste rendement te halen uit je eigen lokale marketingplan.

Uw Eigen Ontwerpstudio

Het verzorgen van professioneel lay outwerk dat past bij het niveau van uw bedrijf. Online service voor drukklare PDF creatie.

Happy Idiots

Happy Idiots is een internetbureau gespecialiseerd in e-commerce.

Marvia

Marvia is dé tool voor lokale marketing. Laat je franchisenemers eenvoudig lokale marketing materialen creëren, bestellen en verspreiden binnen de huisstijl van je franchiseformule.

Exceet Card

Specialist in loyalty cards & fulfilment

Communicatiebureau Verwegen Van de Gevel Suijdendorp

Bij Verwegen

DirectMember

Optimalisatie van effectief klantcontact door de inzet van een gepatenteerd loyalty marketing concept voor registratie, analyse en het optimaal benutten van klantgegevens.

Shopper Marketing Update

Shoppermarketingupdate.nl is het online platform met vaknieuws over innovatieve klantenbinding. De site informeert shopper marketing-specialisten van handel, industrie en adviesorganisaties over ontwikkelingen van hun vakgebied.

MaxServ

MaxServ is een internetbureau dat klanten helpt resultaat te halen uit hun online strategie. We bieden een full service pakket aan dat begint bij online advies, de juiste keuze van domeinnaam, hosting, website ontwerp, website of webshop bouw en meer.

Online Marketing Group

Online Marketing Group (OMG) is een online marketing specialist en genereert nieuwe klanten en prospects voor opdrachtgevers door effectieve online marketing campagnes in te zetten. OMG heeft verschillende tools waarmee ze dit kunnen bereiken.

Opvallers

Promomarketing, Sampling, Hostesses, Modellen, Sales support, Fotomarketing, Guerrilla marketing en Roadshows.

EasyDeals

Google adverteren, e-mailmarketing, een eigen website, social media en coupons maken in één pakket.

Tripitch Mediacreatives

Tripitch is een creatief marketingbureau, gespecialiseerd in communicatie in de digitale wereld. De ultieme beleving van, en interactie met de gebruiker is ons doel, of het nu gaat om een mobiele applicatie, touchscreen, een fotoconcept of meer.

Select Advertising

Select Advertising is een full service ROTA-erkend reclamebureau. Select Advertising heeft jarenlang retailervaring en is actief op zowel het gebied van strategie- en conceptontwikkeling als de online en offline executie van de ontwikkelde campagnes.

POPAI Benelux

Kenniscentrum voor SHOPPER marketing.

La Differenza

La Differenza is het bureau voor de gastvrijheidsbeleving in de Retail. Conceptontwikkeling, advies en realisatie van sfeercreatie, beleving en gastgericht werken in Retail. Onze specialiteit ligt bij de fysieke winkels in Nederland en Belgi

Recent bekeken formules