Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

SUCSEZ

Onafhankelijk intermediair voor zowel de zakelijke- als de particuliere verzekeringen.

Van SUCSEZ hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder extra vermelde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen

Sure Finance

Alle financiële vraagstukken voor franchisegevers en franchisenemers. Met ons SureTiFication traject zorgen wij ervoor dat alle financiële zaken voor franchisenemers snel en goed geregeld worden en nemen wij de franchisegever een hoop werk uit handen.

Geldvoorelkaar.nl

Het aanbieden van een financieringsplatform waar MKB ondernemers toegang krijgen tot een optimale zakelijke financiering en crowdfunding.

Capital Circle

Via ons online crowdfundingplatform brengen wij ondernemers in het MKB en investeerders bij elkaar.

Kapitaal op Maat

Via het principe van 'crowdfinancing' (crowdfunding) brengen wij investeerders en ondernemers via ons crowdfunding platform bij elkaar.

Rabobank Arrangementen

Als coöperatieve bank kent de Rabobank als geen ander de kracht van samenwerken. Dus komen wij met financiële oplossingen die optimaal aansluiten bij de dynamiek van de franchiseorganisatie. Voor franchisegever en franchisenemer.

SuperGarant Verzekeringen

Samen werken aan een gezonde branche! Samen met een aantal brancheorganisaties voeren wij zorgportalen uit. Gezonde en duurzaam inzetbare medewerkers, duidelijke verzuimbegeleiding en een effectieve uitvoering zijn daarbij de uitgangspunten.

Unibail-Rodamco

Rodamco Europe is een investeringsbedrijf met een variabel kapitaal en is gekwalificeerd als Fiscaal Investerings Instituut.

Vanbreda Risk & Benefits

Verzekeringen en risicobeheer

ING Commercial Agreements

Gespecialiseerd in het aangaan van overkoepelende financierings- en betaalarrangementen voor ondernemers/franchisenemers binnen een franchise formule of samenwerkingsverband.

Econocom Retail

Econocom Retail ontwikkelt en implementeert maatwerk financieringsarrangementen voor Franchiseorganisaties. Hierdoor kunnen zij groeien en uitbreiden, zonder directe liquiditeitsgevolgen.

De Goudse Verzekeringen

De Goudse is de verzekeraar voor ondernemers, en verzorgt mantelovereenkomsten voor veel franchiseformules.

ABN AMRO Franchise Clients

De afdeling Franchise Clients verzorgt de inrichting en afhandeling van de overkoepelende afspraken voor het verstrekken van kredieten aan franchisenemers/ondernemers van een formule of winkelketen en is daarnaast kennispartner voor Franchisegevers.

Recent bekeken formules