Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

SuperGarant Verzekeringen

WIJ ZIJN SUPERGARANT. OPGERICHT IN 1985.

Wij zijn er voor de detailhandel in Nederland. Voor hen ontwikkelen we oplossingen om risico’s te beheersen. Dat doen we samen met de brancheverenigingen, franchise- en inkooporganisaties. We ontwikkelen oplossingen om schade te voorkomen, bieden verzuimbegeleiding van zieke medewerkers én financiële oplossingen zoals verzekeringen. In alles brengen we complexiteit terug tot eenvoud. En stemmen dit uiteraard af op de specifieke dagelijkse praktijk van het bedrijf en de ondernemer. Zodat zij het beste kunnen halen uit hun mensen en hun bedrijf!

SuperGarant hecht grote waarde aan persoonlijk contact. Wij kennen onze klanten en zijn als bedrijf altijd goed bereikbaar. Bij calamiteiten uiteraard ook buiten kantooruren.

SuperGarant vindt dat verzekeren verder gaat dan het afdekken van risico’s. Wij leunen niet achterover na het afsluiten van de polis, maar blijven meedenken, signaleren nieuwe trends in de branche en stellen ons proactief op bij veranderingen in de regelgeving.

SuperGarant handelt alles in eigen huis af, van brandschade tot ziekmelding. Wij zijn een volmacht bedrijf, waardoor wij een polis snel kunnen afgeven. Belangrijker: wij kunnen schade- of ziekmelding snel en efficiënt afwikkelen. Eén aanspreekpunt. Dat is verzekeren zonder gedoe achteraf.

Samen bereiken wij meer!

Door jouw en onze expertise te bundelen kunnen er unieke (verzekerings)oplossingen voor jouw organisatie ontstaan. Daarom willen wij graag met je in gesprek om te horen wat er binnen jouw branche leeft en op welke manier wij kunnen samenwerken. Kijk voor meer informatie op de site van SuperGarant Verzekeringen.

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Recent bekeken formules

×