Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Twinfield

Online boekhouden voor retail

Twinfield helpt bij het dagelijkse werk van accountants en boekhoudprofessionals makkelijker te maken. Allereerst door slimme boekhoudsoftware te ontwikkelen die voldoet aan de nieuwste regelgeving, automatisering en online beveiliging. Maar ook niet onbelangrijk: we denken met je mee. En we zorgen er ook voor dat je met de geavanceerde functies van ons uitgebreide pakket alles in een handomdraai geregeld hebt. Zodat jij de juiste beslissingen kunt nemen voor je franchiseformule. Professioneel overzicht, inzicht en vooruitzicht: daar zorgen we voor.

Professioneel en persoonlijk

Onze collega’s hebben hart voor het vak, weten precies wat er speelt en snappen waar jij behoefte aan hebt. We kennen ons programma op ons duimpje en werken er dagelijks aan om het nóg beter te maken. Dat zeggen we niet alleen, we doén het ook. Zo kun je bij ons terecht voor trainingen op maat, handige checklists en blogs om je kennis verder bij te spijkeren. Óf voor wat we stiekem het leukste vinden: een adviesgesprek wanneer het jou uitkomt. Bij ons op kantoor, of bij jou aan tafel. Want alleen door te luisteren kom je tot software waar je écht iets aan hebt. Twinfield maakt professioneel boekhouden persoonlijk.

 

  • Financieel inzicht: Heeft jouw formule een fysieke winkel én een webshop? Dan is real-time inzicht in je cijfers essentieel voor bijvoorbeeld het voorraadbeheer van jouw franchisenemers.
  • Automatiseer: Gebruik je een kassa, voorraadsysteem of e-commerce? Koppel met verschillende software. O.a. Basecone, Bol.com, Ezora, Payt en WooCommerce. Bekijk onze app store voor meerdere toepassingen.
  • Bespaar tijd: In Twinfield gaat factureren en bankafschriften verwerken automatisch. Want tijd is geld. Zeker in de retail.

Benieuwd naar ons aanbod?

Klanten van de Nationale Franchise Gids kunnen gebruik maken van een voordelig aanbod om te starten met Twinfield Boekhouden. Speciaal voor deze klanten hebben wij een franchise team samengesteld bij Twinfield: onze accountmanagers Remco & Lilian kijken graag mee met jouw organisatie en maken een prijsvoorstel op maat. Schrijf je in voor onze gratis online demo of neem contact op met ons franchise team:

Mail Remco van de Poll of bel: (06) 27 539 975
Mail Lilian Aalbers of bel (06) 29 622 494

Wolters Kluwer

Twinfield is onderdeel van Wolters Kluwer, wereldwijd een van de grootste aanbieders van informatie en tools voor accountants, fiscale- en financiële professionals. Dankzij continue doorontwikkeling en vernieuwing, komen wij tegemoet aan de steeds toenemende vraag naar intelligente software en eenvoudige workflow-tools.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Recent bekeken formules

×