Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

UNP accountants adviseurs

Accountants en Belastingadviseurs.

Van UNP accountants adviseurs hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder extra vermelde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen

Visma Yuki

Yuki helpt franchisegevers en -nemers met slimme boekhoudsoftware. Met dit pakket heb jij altijd en overal inzage in je financiële administratie. Zo loop je nooit achter de feiten aan en houd je tijd over voor andere zaken.

Twinfield

Twinfield helpt jou als accountant of boekhoudprofessional je dagelijkse werk makkelijker te maken. Met slimme boekhoudsoftware die voldoet aan de nieuwste regelgeving, slim is geautomatiseerd en goed beveiligd.

KERN MANAGEMENT + ADVIES

KERN MANAGEMENT + ADVIES ondersteunt en adviseert franchisegevers & franchisenemers bij bijzondere bedrijfsomstandigheden. Kort samengevat zijn wij gespecialiseerd in het verhogen van uw rendement door waarde herstel of waarde creatie.

Met Fonkel

Fonkel regelt zaken als de boekhouding, de salarisadministratie en de belastingaangiftes.

Kubus

Coöperatie van administratiekantoren, belastingadviseurs en accountants als vakbekwame en onafhankelijke adviseurs voor de ondernemer.

ABAB Accountants & Adviseurs

De retailsector is continu in ontwikkeling. Online en offline winkelen is hier een voorbeeld van. Dit vraagt om een nieuwe manier van ondernemen. ABAB ondersteunt retailers bij hun bedrijfsvoering.

Control Franchise

Control Franchise verzorgt administraties voor de franchisewereld. Afspraak is afspraak. Dit geldt voor de inhoud van de dienstverlening, de hoogte van de factuur en de deadline. Persoonlijk, sterk geautomatiseerd en tot 40% goedkoper.

Flynth adviseurs & accountants

Flynth is een landelijk opererende accountancy- en adviesorganisatie. Flynth heeft op maat gemaakte accountancyarrangementen en een speciaal softwarepakket voor franchise ondernemers.

BDO Accountants & Adviseurs

Accountancy & Advies waaronder het verzorgen van Bedrijfsvergelijkingen.

Recent bekeken formules