Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Van Engel Legal

Kiest u voor Van Engel Legal dan kiest u voor persoonlijke aandacht en kwaliteit.

Adeny van Engel is franchiseadvocaat en eigenaar van VAN ENGEL LEGAL. Al 25 jaar is zij werkzaam als advocaat, waarvan zij zich de laatste 10 jaar heeft gespecialiseerd in commerciële contracten, zoals franchise-, distributie- en licentieovereenkomsten.

Als advocaat werkt zij zeer oplossingsgericht en tracht altijd door middel van een gesprek tussen partijen een procedure te voorkomen maar schuwt geen procedures. Voorts geeft zij praktische adviezen en spreekt de taal van de ondernemer. Door haar jarenlange proceservaring weet zij goed in te schatten hoe een rechter naar de zaak kijkt.

Naast advocaat is zij gecertificeerd mediator en coach. Als coach begeleidt zij (startende) ondernemers die een franchiseformule willen (laten) exploiteren of franchisenemer willen worden.

ADVOCATUUR

VAN ENGEL LEGAL adviseert kleine als middelgrote (franchise) ondernemers. Bent u franchisegever  en zoekt u een sparringpartner die weet wat er speelt in samenwerkingsrelaties? Dan bent u bij VAN ENGEL LEGAL aan het juiste adres.

VAN ENGEL LEGAL staat startende franchisegevers bij onder meer bij het opzetten van de franchiseorganisatie en opstellen van diverse contracten. Franchisenemers ondersteunt zij bij de uitleg van de diverse bepalingen in de franchiseovereenkomst en de huurovereenkomst.

Bij VAN ENGEL LEGAL profiteert u van de lage kosten van een klein kantoor, met de kennis van een grote speler. Een intakegesprek bij VAN ENGEL LEGAL is altijd gratis en vrijblijvend. In het intakegesprek maken wij kennis met elkaar en kunt u uw vraag voorleggen. Pas als wij besluiten met elkaar verder te gaan, maken wij een prijsafspraak.

 

MEDIATION

Adeny van Engel is MfN-registermediator en staat dus voor kwaliteit!

MfN-registermediators zijn gekwalificeerde mediators die voldoen aan registratie- en kwaliteitseisen, werken onder een klacht en tuchtrecht. Als gediplomeerd MfN-mediator ben ik graag van dienst bij het oplossen van uw (zakelijke) geschil.

Waarom mediation?

Waarom zou u kiezen voor mediation in plaats van een juridische procedure? Bij een procedure neemt de rechter beslissingen voor u, waarbij er een winnaar en een verliezer wordt aangewezen. Bij bemiddeling hebben partijen zelf de regie en de oplossing in de hand. Bemiddeling is bovendien -in tegenstelling tot een gerechtelijke procedure- goedkoop, snel, praktisch en laagdrempelig.

 

COACHING

Bent u ondernemer en bent u van mening dat u meer uit uw onderneming kunt halen? Misschien bent u ooit met veel plezier en energie begonnen, maar levert het ondernemerschap u nu (te) weinig op. VAN ENGEL LEGAL kan u helpen een heldere kijk te krijgen op de problemen waar u tegenaan loopt. Samen werken we naar het gewenste doel en gaan we op zoek naar de optimale balans tussen individuele en organisatorische belangen voor een duurzaam resultaat.

 

INTERIM

Heeft u behoefte aan tijdelijke juridische ondersteuning binnen uw organisatie, dan kunt u altijd een beroep doen op VAN ENGEL LEGAL. VAN ENGEL LEGAL kan u ondersteunen bij:

– toepassing van wet- en regelgeving;

– beoordelen, beheren en opstellen van franchisecontracten en juridische procedures;

– coaching van medewerkers en / of franchisenemers.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids