Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto

Van Iersel Luchtman Advocaten

Met circa 40 advocaten behoren wij tot de grotere zelfstandige advocatenkantoren in Zuid-Nederland. We opereren vanuit ’s-Hertogenbosch en Breda, maar staan cliënten bij door heel Nederland. Op internationaal gebied zijn we onderdeel van IUROPE. Hierdoor behartigen we ook uw belangen in het buitenland.

Full service

We leveren ondernemingen een full service juridische dienstverlening van hoge kwaliteit. Naast deskundigheid op een tiental rechtsgebieden, zijn wij tevens gespecialiseerd in diverse branches. Zo ligt onze expertise voornamelijk in de bouw, zorg, media en gaming, horeca en retail. Daardoor weten we precies wat er binnen een specifieke sector leeft. En dat is belangrijk. Want een goede advocaat is niet alleen het beste op zijn vakgebied, maar weet ook wat u dagelijks bezighoudt.

Voor u

Van Iersel Luchtman is het advocatenkantoor voor u. We ondersteunen bedrijven en ondernemers in hun groei, of staan ze bij in uitdagende tijden. Onze advocaten zijn zonder uitzondering betrokken, kritisch, flexibel en resultaatgericht. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat we al 65 jaar in de top van de advocatuur opereren.

Recent bekeken formules

×