Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Veld Koeltechniek

Veld duurzame techniek

Veld Koeltechniek is een topspeler in de technische sector. We hebben onze focus op vijf verschillende business units liggen. Industrie, Retail, Foodservice, Groothandel en Service zijn allemaal segmenten waarin wij ons specialiseren. Duurzame techniek staat centraal bij Veld. Wij willen dus via een milieuvriendelijke manier de koel- en vriesoplossingen blijven leveren aan onze klanten. Dat doen we gezamenlijk voor onze toekomst. Daarnaast ontwikkelen en installeren wij de koeltechnische elementen voor bedrijven, organisaties en overige partijen. Bij Veld gaan creativiteit en duurzame techniek door één deur. Het doel is om bij te dragen aan de continuïteit en het rendement van verschillende organisaties.

Koeltechnisch installateur

Veld is dus naast een koeltechnisch installateur ook de dienstverlener voor alle oplossingen op het gebied van koudetechniek. Het bedrijf is volledig gecertificeerd en wij staan 365 dagen in het jaar klaar om service te bieden waar nodig is. Veld is gevestigd in Groenlo. Het bedrijf is opgericht in 1960. Veld is niet alleen een koeltechnisch installateur in Nederland, maar ook in het buitenland. We blijven investeren in innovatieve ontwikkelingen om de kwaliteit van het bedrijf en onze klanten te waarborgen. Onze koel- en vriesmeubelen kun je onder andere terugvinden in supermarkten, kiosken en tankstations.

Technische sector Food

We zijn actief in de Shop-to-go omgeving, daarnaast werken we veel met ketens en (winkel)formules samen. Om het voedsel en drinken van een uitstekende kwaliteit te voorzien is het noodzakelijk om goedwerkende koelingen in bezit te hebben. Veld is niet voor niks een grote speler in de technische sector. Je vindt bij ons dus verschillende mogelijkheden op het gebied van koeltechniek, zodat wij kunnen voldoen aan gevarieerde koel- en warmtewensen. Op deze manier zorgen wij voor koelingen die altijd functioneren en omzetderving voorkomen. Bij ons staat de consument centraal. Wij zullen dus altijd meedenken om de beste oplossingen te realiseren. We streven er elke dag naar om op een klimaatvriendelijke manier de beste service en oplossingen aan te bieden.

Recent bekeken formules

×