Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto

Yuki

Yuki – de alles-in-één boekhoudsoftware

Bij Yuki zijn we ervan overtuigd dat boekhouden slimmer, eenvoudiger én leuker kan. Alles wat je nodig hebt binnen één online platform met een compleet overzicht, unieke inzichten en handige communicatiemogelijkheden. Dat betekent niet alleen automatische herkenning, maar ook automatische verwerking. Yuki monitort de kwaliteit van je administraties en stuurt proactief op de verbetering hiervan. Je zult merken dat werken met Yuki gepaard gaat met tijdwinst, efficiëntie en beter inzicht.

Inmiddels werken ruim 100.000 bedrijven en 1300 accountantskantoren via het Yuki platform. Zo geven we kleur aan de wereld van accountancy.

De voordelen van Yuki voor Franchise

  • Alles binnen één platform, in je broekzak of op je bureau

Van facturering en administratie tot inzichtelijke rapportages en slimme workflows. Ook nooit meer onnodige fouten als gevolg van handmatig werk. Daarnaast neem je het gemakkelijk overal mee naartoe; op je laptop, tablet of telefoon.

  • Compleet overzicht en uniek inzicht, zoals je nog nooit had

Onze online boekhoudsoftware geeft je een duidelijk overzicht van alle openstaande taken en vragen, facturen die nog verwerkt moeten worden en punten die je aandacht vragen. Zo weet je altijd wat er speelt en wat de volgende stap moet zijn.

  • Meer efficiëntie, meer tijd, meer controle – minder zorgen

Yuki herkent én verwerkt automatisch je facturen. Onze slimme boekhoudsoftware neemt het repetitieve handmatige en foutgevoelige werk van je over.

  • Gebruiksvriendelijk met veel gemak

Yuki is voor bedrijven heel gemakkelijk te gebruiken. Je hebt geen diepgaande boekhoudkennis nodig om ermee aan de slag te gaan. Het is een intuïtief programma met een helder design en vele handige features. Die features zorgen ervoor dat jij geen kostbare tijd verliest aan de financiële administratie.

Benieuwd naar ons product?

Interesse gewekt? Kijk voor meer informatie op Hét boekhoudplatform voor franchise

 

Recent bekeken formules

×