Nmbrs

Nmbrs


Waar vroeger machines het belangrijkste kapitaal voor bedrijven waren is dit tegenwoordig personeel en data! Met deze wetenschap is Nmbrs ontwikkeld: een HR en Salarisoplossing die organisaties in staat stelt met minimale inspanning de best mogelijke service te bieden voor zowel de administratie als de medewerkers.

Door middel van een sterk personeelssysteem volledig geïntegreerd in de workflow gestuurde salarissoftware kan je niet alleen de salarissen veel efficiënter verwerken, maar hou je ook grip op alle HR-processen.

Inmiddels biedt Nmbrs een speciale oplossing voor de Franchisebranche. Deze module helpt de franchisegever haar HR-processen en salarisadministratie binnen één softwareoplossing te regelen voor alle franchisenemers. De toepassingen van Nmbrs® zijn zo ingericht dat ze in staat zijn om voor iedere franchise de meest optimale en effectieve ondersteuning te bieden. Met toegang-restricties voor ieder niveau. Deze standaard inrichting kan vanuit het hoofdkantoor zelf bij de franchisenemers geïmplementeerd worden.

Een op maat gemaakte dienstverlening voor iedere franchisenemer

Elke franchisenemer heeft zijn eigen specifieke wensen en behoeftes. Nmbrs biedt een tweetal scenario’s voor jouw franchisenemers. Van minimale bemoeienis tot volledige controle, wat de behoeftes van jouw franchisenemer ook mogen zijn, jij kunt erin voorzien. Wanneer de behoeftes van franchisenemer groeien, kun je deze groei heel eenvoudig faciliteren door meer functionaliteiten vrij te geven en eventueel te wisselen tussen de verschillende scenario’s. Zo kan Nmbrs maatwerk bieden voor elk type franchisenemer door in te spelen op hun specifieke behoeftes, zonder zelf de controle te verliezen. Uiteindelijk kan er samen precies bepaalt worden welke features jouw franchisenemer mag zien en bewerken.

Standaard integratie in bestaande systemen

Bij Nmbrs bieden ze standaard-integraties aan, zoals het automatisch versturen van de loonaangifte naar de Belastingdienst, het berekenen van de reiskosten door de koppeling met Google Maps of de actuele gegevens van de leaseauto worden met een druk op de knop opgehaald bij het RDW. Drie integraties die heel normaal en logisch lijken, maar wel al aardig wat werk uit handen nemen.

Maar ook integraties met derde partijen eenvoudig te leggen. Denk aan boekhoud, recruitment en planning- en tijdregistratie software. Deze koppelingen worden gelegd middels een API verbinding. Vanaf moment één tijdens de ontwikkeling van onze software, hebben wij ervoor gekozen dat alles wat in Nmbrs® zichtbaar is (front-end) ook beschikbaar moet zijn via de API.

 

Interesse? Neem direct contact op met Nmbrs via (0)85 888 9961 of sales@nmbrs.nl of kijk op https://www.nmbrs.com/nl/nmbrs-franchise

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Activiteit:Nmbrs is in 2001 opgericht met een duidelijke missie: een internationaal HR-en salarisplatform ontwikkelen, waarbij het optimaliseren van HR-processen centraal staat.
Branche: -
Klanten:Kippie, Jumbo, Domino's, Sushipoint
Oprichtingsjaar:2001

Delen:

Contact

Naritaweg 70
1043 BZ Amsterdam
Nederland

Telefoon: (0)85 888 9961
Website: https://www.nmbrs.com/

Contactpersoon: De Heer R. Stange (Richard)
Functie: Lead Sales

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise