Customerfactory franchiseadviseurs

Customerfactory franchiseadviseurs

  Customerfactory franchiseadviseurs

  Het DNA van Customerfactory

  Franchiseadviesbureau Customerfactory is de full service partner voor franchisegevers. Wij helpen onze opdrachtgevers met het ontwikkelen, realiseren, uitbouwen, onderhouden en verbeteren van hun franchiseformule en franchiseorganisatie. Vanuit een gedegen wetenschappelijke achtergrond, een ruime praktische ervaring en met inzet, enthousiasme en creativiteit bieden wij onze opdrachtgevers een persoonlijke en op maat gesneden dienstverlening.

  Customerfactory combineert franchisekennis en -ervaring met een praktische en effectieve werkwijze. Onze diensten zijn geen starre methodieken. Wij staan open voor nieuwe ideeën en zetten ons altijd in om de ‘nog betere oplossing’ te vinden. Een goede strategie is één, maar een succesvolle uitvoering van de plannen is minstens zo belangrijk. Customerfactory voelt zich medeverantwoordelijk voor het succes van haar opdrachtgevers en beperkt zich daarom niet tot goede adviezen. Wij zorgen ervoor dat de plannen, oplossingen en procedures ook daadwerkelijk resultaat opleveren.

  In de afgelopen jaren hebben we veel organisaties geholpen om hun (franchise)formule te ontwikkelen, succesvol de markt te betreden en/of groei te realiseren. We zijn sterk in het voortraject; het traject van het ontwikkelen (bedrijfskundig, financieel, juridisch en organisatorisch), en het daadwerkelijk realiseren van de franchiseformule. Daarnaast ligt onze kracht in het realiseren van groei, onder meer door de werving & selectie van franchisenemers.

  logo_Customerfactory-franchiseadviseurs
  Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


  Activiteit:Franchiseadviesbureau Customerfactory is de full service partner voor franchisegevers. Wij helpen onze opdrachtgevers met het ontwikkelen, realiseren, uitbouwen, onderhouden en verbeteren van hun franchiseformule en franchiseorganisatie.
  Branche:
  Aantal medewerkers:9 fte
  Klanten:Anne&Max, Runnersworld, SPAR, Taco Mundo, Budget Broodjes, Bagels & Beans, De Bezorgbeer, The Athlete's Foot, Bakker Klootwijk, eazie, FloatCenter, Safety-atwork, De Beren Eetcafé, PLUS, Burgerz, etc.
  Referenties:Referenties op aanvraag
  Oprichtingsjaar:2002

  Delen:

  Contact

  Zeestraat 66 A
  2518 AC Den Haag

  Telefoon: (070) 345 34 30
  Fax: (070) 345 01 33
  Website: http://www.customerfactory.nl/

  Contactpersoon: De Heer M. van Willigen (Martin)
  Functie: Directeur

   

  skyscraper-banner-website

  banner-volop-kansenV2

  franchise-banner-abn-amro-3