Customerfactory Franchiseadviseurs – Hallo Franchise

Customerfactory Franchiseadviseurs – Hallo Franchise

Customerfactory Franchiseadviseurs – Hallo Franchise

Het DNA van Customerfactory

Franchiseadviesbureau Customerfactory is de full service partner voor franchisegevers. Wij helpen onze opdrachtgevers met het ontwikkelen, realiseren, uitbouwen, onderhouden en verbeteren van hun franchiseformule en franchiseorganisatie. Vanuit een gedegen wetenschappelijke achtergrond, een ruime praktische ervaring en met inzet, enthousiasme en creativiteit bieden wij onze opdrachtgevers een persoonlijke en op maat gesneden dienstverlening.

Customerfactory combineert franchisekennis en -ervaring met een praktische en effectieve werkwijze. Onze diensten zijn geen starre methodieken. Wij staan open voor nieuwe ideeën en zetten ons altijd in om de ‘nog betere oplossing’ te vinden. Een goede strategie is één, maar een succesvolle uitvoering van de plannen is minstens zo belangrijk. Customerfactory voelt zich medeverantwoordelijk voor het succes van haar opdrachtgevers en beperkt zich daarom niet tot goede adviezen. Wij zorgen ervoor dat de plannen, oplossingen en procedures ook daadwerkelijk resultaat opleveren.

In de afgelopen jaren hebben we veel organisaties geholpen om hun (franchise)formule te ontwikkelen, succesvol de markt te betreden en/of groei te realiseren. We zijn sterk in het voortraject; het traject van het ontwikkelen (bedrijfskundig, financieel, juridisch en organisatorisch), en het daadwerkelijk realiseren van de franchiseformule. Daarnaast ligt onze kracht in het realiseren van groei, onder meer door de werving & selectie van franchisenemers.

Hallo Franchise is een webportaal van Customerfactory, Customerfactory is een franchise-adviesbureau. Buiten advies voor franchisenemers bieden wij ook advies aan franchisegevers. Het totale pakket bestaat uit:

  • Formule ontwikkeling
  • Werving & selectie (pro actieve werving)
  • Financiëel advies, juridisch advies en overig franchise ondersteuningen.

 

Hallo Franchise is dus het webportaal voor zowel franchisenemer als franchisegever. Voor meer informatie over de formules die wij momenteel onder ons hebben klikt u hier Heeft u een vraag aan ons over het worden van franchisegever kom dan met ons in contact via de contactpagina
Hallo Franchise houdt zich zowel bezig met beginnende ondernemers als ervaren ondernemers, dit geldt natuurlijk ook voor de franchisegevers!


Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Activiteit:Franchiseadviesbureau Customerfactory is de full service partner voor franchisegevers. Wij helpen onze opdrachtgevers met het ontwikkelen, realiseren, uitbouwen, onderhouden en verbeteren van hun franchiseformule en franchiseorganisatie.
Branche:
Aantal medewerkers:9 fte
Klanten:30ml, Alan & Pim’s, Amstel Housing, Anne&Max, Bagels & Beans , Budget Broodjes, Burger Bar, CarSnap, DA, eaie, Kaldi, Livera, Lukoil, MEGA, MOOK Pancakes, Right at Home, SPAR, Thrill Grill, etc.
Referenties:Referenties op aanvraag
Oprichtingsjaar:2002

Delen:

Contact

Pr. Margrietplantsoen 33
2595 AM Den Haag

Telefoon: (070) 345 34 30
Fax: (070) 345 01 33
Website: http://www.customerfactory.nl/

Contactpersoon: De Heer M. van Willigen (Martin)
Functie: Directeur


skyscraper-banner-website
franchise-season-art-class