De FranchiseAdviseur

De FranchiseAdviseur

  De FranchiseAdviseur

  U heeft een goed lopend bedrijf en wilt dit uitbreiden middels een franchise-formule? U bent franchisegever en bent toe aan een volgende stap? U bent franchisenemer en op zoek naar een passende formule?

  Een goed begin …

  Onderscheidende franchiseformules ontwikkelen: dat is waar wij voor staan. Samen met onze klanten. De Franchise Adviseur biedt professioneel onafhankelijk franchise advies én uitvoering met als doel een goed rendement te genereren voor uw formule. Wij onderzoeken de mogelijkheden voor een nieuwe franchise of verdere ontwikkeling van een bestaand concept. In alle branches.

  Full service

  Van brainstormsessie tot acquisitie.Van intentieverklaring tot formulehandboek.Van businessplan tot communicatiemiddelen ontwikkeling. Onze klanten kunnen rekenen op een betrokken en pragmatische aanpak.

  foto-BS-2014Het team

  De Franchise Adviseur bestaat uit een team van specialisten die elkaar inhoudelijk aanvullen, ieder vanuit een eigen kennisgebied. Wij zijn betrokken en hanteren een laagdrempelige aanpak om middels een intensieve samenwerking te komen tot creatieve en effectieve oplossingen.

  Werkwijze

  Met ruim 20 jaar franchise ervaring, weten wij exact welke keuzes er gemaakt moeten worden en staan wij de franchisegever continu bij tijdens de uitrol van de franchiseformule. Indien gewenst werken wij exclusief, de afspraken zijn kraakhelder en de investeringen in het traject zijn vooraf duidelijk. Gedurende het hele proces vinden wij een telefonische helpdeskfunctie op gebied van franchise advies vanuit ons bureau een vanzelfsprekendheid. Dit maakt essentieel deel uit van onze werkwijze en is bij de projectprijs inbegrepen.

  Daag ons eens uit!

  Alles staat in dienst van uw succes.Wij helpen u graag op weg… en verder.

  Bekijk de website voor meer informatie of neem contact met ons op via email, info@franchiseadviseur.nl of telefonisch: 040 78 78 474.

  www.franchiseadviseur.nl

  Enkele referenties van De FranchiseAdviseur BV:

                              Eye Wish Opticiens, Pearle, Clevers IJs, JobManiac Uitzendbureau, Gastouderbureau Het Liefbeestje, Traas Ongediertebestrijding, StumpBusters, Doppio, Olympia Uitzendbureau, Rotsvast, Groener Gras Hoveniers, TegelMegaStore, ExcluFloorS Pvc vloeren, Incassonet, MooiRooi uitgevers, Speedheat vloerverwarming,  Vivent Het Andere Wonen, Baden+

   


  Activiteit:De Franchiseadviseur is met ruim 20 jaar ervaring specialist en een veilige keus voor franchiseorganisaties die begeleiding wensen bij Formule management, Strategie & Positionering, Werving & Selectie en Marketing & Communicatie
  Branche:
  Aantal medewerkers:4 fte
  Klanten:Zie website, Eye Wish Opticiens, Clevers IJs, ViaViela Gastouderbureaus, Groener Gras Hoveniers, TegelMegaStore, ExcluFloorS Pvc vloeren, Incassonet, MooiRooi uitgevers, Speedheat vloerverwarming, Vivent Het Andere Wonen, Baden+
  Referenties:Baden+, ViaViela, Clevers IJs
  Oprichtingsjaar:2005

  Delen:

  Contact

  Spegelt 38
  5674 CD Nuenen

  Telefoon: (040) 78 78 474
  Website: http://www.franchiseadviseur.nl/de-nationale-franchise-gids

  Contactpersoon: De heer B. van der Schoot (Bart)
  Functie: Directeur

  De FranchiseAdviseur Twitter

  Meer tweets...

  skyscraper-banner-website

  banner-volop-kansenV2

  franchise-banner-abn-amro-3