De FranchiseAdviseur BV

De FranchiseAdviseur BV

De FranchiseAdviseur BV

U heeft een goed lopend bedrijf en wilt dit uitbreiden middels een franchise-formule? U bent franchisegever en bent toe aan een volgende stap? U bent franchisenemer en op zoek naar een passende formule?

Een goed begin …

Onderscheidende franchiseformules ontwikkelen: dat is waar wij voor staan. Samen met onze klanten. De Franchise Adviseur biedt professioneel onafhankelijk franchise advies én uitvoering met als doel een goed rendement te genereren voor uw formule. Wij onderzoeken de mogelijkheden voor een nieuwe franchise of verdere ontwikkeling van een bestaand concept. In alle branches.

Full service

Van brainstormsessie tot acquisitie.Van intentieverklaring tot formulehandboek.Van businessplan tot communicatiemiddelen ontwikkeling. Onze klanten kunnen rekenen op een betrokken en pragmatische aanpak.

Het team

De Franchise Adviseur bestaat uit een team van specialisten die elkaar inhoudelijk aanvullen, ieder vanuit een eigen kennisgebied. Wij zijn betrokken en hanteren een laagdrempelige aanpak om middels een intensieve samenwerking te komen tot creatieve en effectieve oplossingen.

Werkwijze

Met ruim 20 jaar franchise ervaring, weten wij exact welke keuzes er gemaakt moeten worden en staan wij de franchisegever continu bij tijdens de uitrol van de franchiseformule. Indien gewenst werken wij exclusief, de afspraken zijn kraakhelder en de investeringen in het traject zijn vooraf duidelijk. Gedurende het hele proces vinden wij een telefonische helpdeskfunctie op gebied van franchise advies vanuit ons bureau een vanzelfsprekendheid. Dit maakt essentieel deel uit van onze werkwijze en is bij de projectprijs inbegrepen.

Daag ons eens uit!

Alles staat in dienst van uw succes.Wij helpen u graag op weg… en verder.

Bekijk de website voor meer informatie of neem contact met ons op via email, info@franchiseadviseur.nl of telefonisch: 040 78 78 474.

www.franchiseadviseur.nl

Enkele referenties van De FranchiseAdviseur BV:

                            Eye Wish Opticiens, Pearle, Clevers IJs, JobManiac Uitzendbureau, Gastouderbureau Het Liefbeestje, Traas Ongediertebestrijding, StumpBusters, Doppio, Olympia Uitzendbureau, Rotsvast, Groener Gras Hoveniers, TegelMegaStore, ExcluFloorS Pvc vloeren, Incassonet, MooiRooi uitgevers, Speedheat vloerverwarming,  Vivent Het Andere Wonen, Baden+

 


Activiteit:De Franchiseadviseur is met ruim 20 jaar ervaring specialist voor franchiseorganisaties en franchisenemers die begeleiding wensen bij het starten van een franchise, Werving & Selectie, contracten en handboeken (Portal), BusinessAnalytics en Administratie
Branche:
Aantal medewerkers:6 fte
Klanten:Zie website, Pearle Opticiens, Clevers IJs, ViaViela Gastouderbureau, IGOFIT, Olympia Uitzendbureau, Incassonet, De Groene Zuster, De Tovertafel, Traas Ongediertebestrijding, Stumpbusters
Referenties:Baden+, ViaViela, Clevers IJs
Oprichtingsjaar:2005

Delen:

Contact

Spegelt 38
5674 CD Nuenen

Telefoon: (040) 787 84 74
Website: https://www.franchiseadviseur.nl/

Contactpersoon: Bart van der Schoot
Functie: Directeur