Ecolab

Ecolab

Ecolab

Ecolab levert uitgebreide oplossingen op locatie om veilig voedsel te bevorderen, omgevingen schoon te houden, water- en energieverbruik te optimaliseren en de bedrijfsefficiëntie te verbeteren. Dit doen we op bijna 3 miljoen klantlocaties in meer dan 170 landen en doen we op gegevens gebaseerde inzichten. Hoe groot of klein uw formule ook is.

U vindt ons overal waar het nodig is

Van restaurants en hotels tot energiecentrales en fabrieken. Onze sales- en servicemedewerkers helpen klanten uitdagingen op het gebied van reiniging, hygiëne en water- en energiebeheer op te lossen. Grote, kleine of startende bedrijven weten ons te vinden en vertrouwen op Ecolab om de operationele efficiëntie, productintegriteit en merkreputatie te waarborgen.

Service op maat

Door onze toonaangevende verkoop- en servicemedewerkers hebben wij een ultiem concurrentievoordeel. Elke uitdaging van de klant is uniek. Onze buitendienstmedewerkers gaan samen met klanten in hun gebouwen aan de slag en bieden advies en service op maat. Onze experts hanteren een grondig proces om gegevens te verzamelen, geavanceerde technologieën toe te passen, processen te herzien en oplossingen te bieden voor de unieke economische, sociale en milieugebonden uitdagingen van onze klanten. Elke buitendienstmedewerker heeft een team van onderzoekers, wetenschappers, ingenieurs, regelgevingsspecialisten en andere deskundigen achter zich die ijverig werken aan de uitdagingen van de klant, nieuwe oplossingen te ontwikkelen en aan nieuwe behoeften tegemoet te komen.

Doel en visie

We hebben een gezamenlijk doel, namelijk de wereld schoner, veiliger en gezonder maken, en bedrijven te helpen succesvol te zijn terwijl mensen en cruciale hulpbronnen worden beschermd. Het is onze visie wereldleider te zijn in water-, hygiëne- en antimicrobiële technologieën en services en datgene te bieden en beschermen wat cruciaal is: schoon water, veilig voedsel en gezonde omgevingen. Wij willen dan ook uw meest waardevolle partner zijn.

Als onze klanten succesvol zijn, zijn wij dat ook.

Ecolab is overal waar het nodig is. Want wat we doen – en hoe we dat doen – maakt overal het verschil. Hebt u een uitdaging voor ons? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Activiteit:Ecolab is de wereldleider op het gebied van water, hygiëne en energietechnologieën en -diensten. Elke dag maken we de wereld schoner, veiliger en gezonder en beschermen zo mensen en cruciale hulpbronnen.
Branche: -
Aantal medewerkers:Wereldwijd 49.000
Klanten:O.a. Fletcher hotels, Bastion hotels, Gauchos, Doppio espresso en Basteon
Vestigingen in het buitenland:Consistent in 170 of 171 landen actief
Oprichtingsjaar:1923

Delen:

Contact

Oude Rhijnhofweg 17
2342 BB Oegstgeest
Nederland

Telefoon: (030) 608 22 22
Website: https://nl-nl.ecolab.com/

Contactpersoon: De heer N. Bleekman (Nahrenjo)
Functie: Development director

Youtube video's