MKB Advies Partners

MKB Advies Partners

MKB Advies Partners

groei-mkb-advies-partners

MKB advies bij bedrijfsovername of financiering

MKB Advies Partners begrijpt heel goed dat u als eigenaar van een franchiseformule of als franchisenemer honderden dingen aan uw hoofd heeft. U neemt beslissingen over veranderingen en het vergt soms meer tijd en aandacht dan vooraf verwacht. Voor deze en andere situaties, groot of klein, heeft u vaak behoefte aan specialistische kennis. Iemand die op uw niveau met u mee kan denken en voorzien van advies. MKB Advies Partners heeft deze specialisten.

Onze adviseurs begeleiden u graag met over:

  • Waardebepaling of taxatie van uw franchise
  • Overname en opvolging
  • Financiering
  • Bedrijfsvoering
  • Toekomst
  • Personeel en organisatie
  • Subsidies

Waardebepaling of verkoop van uw franchise

Het waarderen van een franchiseonderneming verloopt net even anders dan de waardering van een niet-franchise onderneming. U moet dan namelijk ook rekening houden met de formulewaarde, eventuele financieringsarrangementen van de franchiseformule en het verschil van belangen bij de overdracht van een franchise tussen Franchisegever en Franchisenemer. In Nederland is in veel franchisecontracten niets geregeld rondom de goodwill. Dit kan bij onderhandelingen flinke discussies kan opleveren. MKB Advies Partners heeft ruime ervaring op het gebied van bedrijfsovername van franchise en franchisevestigingen. Maak hier gebruik van!

Wilt u een goede overnamesom voor uw eigen bedrijf, of zeker weten dat u niet teveel betaalt voor het bedrijf dat u wilt overnemen? Schakel dan één van onze overnamespecialisten in.

Overname en opvolging

De overdracht van een formule of franchisevestiging moet goed gebeuren. Het vinden van een geschikte overnamekandidaat of een bedrijf om te kopen, moet zorgvuldig gebeuren. Wanneer een familielid het bedrijf overneemt, spelen er naast financiële uitkomsten van de bedrijfswaardering ook emotionele aspecten. Een goede voorbereiding van een overname levert altijd meer op.

Financiering

Hoe financierbaar is de groei of overname? Welke financieringsvorm is het meest aantrekkelijk en hoe beperkt u uw persoonlijke aansprakelijkheid? De groei van de financieringsmogelijkheden en financieringsvormen is niet te stoppen. De mogelijkheden om een goed passende financiering voor uw bedrijf te verkrijgen nemen hierdoor toe. Maar let op de kleine lettertjes. Deze kunnen u een flinke kater bezorgen.

Op zoek naar een passende bedrijfsfinanciering?

Om juist op dit moment te groeien of om de huidige crisis te overleven zijn er verschillende financieringsaanbieders. Voor overname van een bedrijf of voor de verbouw van uw vestiging, bij elke financiering past weer een andere vorm van financiering of financier.  Om overzicht te krijgen (en houden) hebben we een applicatie ontwikkeld  waarin 55 verschillende financiers bij bedrijfsfinancieringen op een rij zijn gezet. Doorloop de vragen (in maximaal 3 minuten) en u weet precies welke financier past bij uw financieringsbehoefte.  Bekijk hier de applicatie.

Uw vraag, ons advies

Bij deze en andere vraagstukken waardoor de toekomst van het bedrijf op het spel staat, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is: praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring (gezamenlijk hebben wij meer dan 200 jaar ervaring) en met een gerichte oplossing. Ondernemen zit bij ons in de genen.

Mogen wij uw vragen over bedrijfsovernames, waardebepalingen of financieringen beantwoorden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ruud Pondman
bedrijfsovername & strategie

06 20 599 860

ruud.pondman@mkbap.nl

Paul Overwater
bedrijfsovername & strategie

06 24 324 455

paul.overwater@mkbap.nl

Fop de Pater
financiering & bedrijfsvoering

06 53 910 872

fop.depater@mkbap.nl


Hennie Redel
bedrijfsovername & strategie

06 28 713 000

hennie.redel@mkbap.nl

Rob Videler
financiering & bedrijfsvoering

06 48 014 801

rob.videler@mkbap.nl

Freek Putman
financiering

06 24 685 033

freek.putman@mkbap.nl

logo_mkbadviespartners

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Activiteit:MKB Advies Partners bestaat uit enthousiaste, gedreven adviseurs die samen méér dan 200 jaar advieservaring hebben. Specialisten die hun up-to-date kennis en hun netwerk inzetten om ondernemers aan de juiste oplossingen te helpen.
Branche:
Aantal medewerkers:8

Delen:

Contact

Van Heuven Goedhartlaan 13 D
1181 LE Amstelveen
Nederland

Telefoon: (085) 060 47 00
Website: https://www.mkbap.nl/

Contactpersoon: De heer P. Overwater (Paul)
Functie: Managing Partner, Senior adviseur

Youtube video's