BVD advocaten

BVD advocaten

BVD advocaten

BVD advocaten, partner in franchising

BVD advocaten is al vele jaren actief in de retail. Wij geloven in franchising. Het is een prachtige manier van ondernemen en samenwerken. Mits alles goed is opgezet, biedt franchise grote voordelen.  

Wij zien in de praktijk echter dat franchiseformules en franchisenemers niet altijd even ‘gelukkig getrouwd’ zijn. En in tegenstelling tot andere juridische constructies is franchise nu juist gebaat bij een goed huwelijk. Het hoeft niet altijd koek en ei te zijn, maar onderweg moet je steeds weer door één deur kunnen.

 

Franchising is een kwestie van geven en nemen

Dat kenmerkt onze manier van handelen en optreden in franchisekwesties. Ruzie is geen doel op zich. Waar nodig treden we stevig op, maar het uitgangspunt is voor ons is een blijvende samenwerking tussen franchisegever en –nemer. Ook de franchisenemer moet zich daarbij goed blijven voelen.  Franchising is een kwestie van geven en nemen.

BVD advocaten kiest niet voor wollige, juridische taal, maar spreekt juist de taal van u, als retailer. Klanten waarderen onze menselijke maat in de samenwerking. Voelt u zich aangesproken door zo’n aanpak, dan bent u bij ons aan het goede adres.

 

Waar kunt u ons voor bellen?

BVD advocaten biedt een totaalpakket aan juridische diensten. Vanuit vier vestigingen in Nederland.

  • Franchise & formules
  • Huisvesting & vastgoed
  • Personeel & ontslag

 

Met wie kunt u contact opnemen?

Lennart Alberts

In de praktijk bevindt franchising zich vaak op het snijvlak van ondernemingsrecht en vastgoed, een  omgeving waar Lennart Alberts zich thuis voelt. Vooral de duiding van het juridisch speelveld en de strategiebepaling om op dat snijvlak slim te kunnen opereren, zijn voor de relaties van Alberts zeer profijtelijk.

alberts@bvd-advocaten.nl

 

Erhard Koekoek

Franchise- en andere samenwerkingsverbanden zijn en blijven voortdurend in beweging. Binnen deze dynamische verhoudingen beweegt Erhard Koekoek zich graag. Deskundig, praktisch en altijd zoekend naar mogelijkheden.  Als advocaat ben je er niet om te praten over het recht, maar om recht te doen!

koekoek@bvd-advocaten.nl

 

Cornelis Klepper

Samenwerken in een franchiseverband vraagt om duidelijke afspraken en een constructieve houding van alle partijen. Cornelis Klepper zet zich in om de juridische zaken daaromheen goed te regelen, zodat geschillen kunnen worden voorkomen. Dreigt het toch mis te lopen, dan adviseert hij snel en begrijpelijk over de kansen en risico’s.

klepper@bvd-advocaten.nl

 


Activiteit:Advocatenkantoor met expertise in de (maritieme) aannemerij, de bouw, retail, het onderwijs en de zorg.
Branche:
Aantal medewerkers:40

Delen:

Contact

Raadhuisplein 55
3771 ER Barneveld

Telefoon: (0342) 740 700
Website: http://www.retailadvocaten.nl/

Contactpersoon: mr. E. (Erhard) Koekoek
Functie: Advocaat

Youtube video's


skyscraper-banner-website