BVD advocaten

BVD advocaten


BVD advocaten, partner in franchising

Wij geloven in de kracht van samenwerken en zien franchise als een prachtige manier van ondernemen. Met volop voordelen, maar zeker ook uitdagingen. Hoe blijf je goed met elkaar samenwerken als de verwachtingen over en weer verschillen?

De taal van de ondernemer

Wat helpt is een ervaren juridische partner die een duurzame relatie als uitgangspunt neemt. Met oog voor de menselijke maat. Maar die ook een harde lijn niet schuwt, als dat nodig is. BVD advocaten kiest niet voor wollige, juridische taal, maar spreekt juist de taal van u als ondernemer.

Klanten waarderen onze menselijke maat in de samenwerking. Samen verder bouwen aan een succesformule. Daar gaan we voor. Samen met jou?

Waar kunt u ons voor bellen?

BVD advocaten biedt een totaalpakket aan juridische diensten. Vanuit vier vestigingen in Nederland.

  • Franchise(wet) & formules
  • Huisvesting & vastgoed
  • Personeel & ontslag

Met wie kunt u contact opnemen?

Lennart Alberts

In de praktijk bevindt franchising zich vaak op het snijvlak van ondernemingsrecht en vastgoed, een omgeving waar Lennart Alberts zich thuis voelt. Vooral de duiding van het juridisch speelveld en de strategiebepaling om op dat snijvlak slim te kunnen opereren, zijn voor de relaties van Alberts zeer profijtelijk.

alberts@bvd-advocaten.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Cornelis Klepper

Samenwerken in een franchiseverband vraagt om duidelijke afspraken en een constructieve houding van alle partijen. Cornelis Klepper zet zich in om de juridische zaken daaromheen goed te regelen, zodat geschillen kunnen worden voorkomen. Dreigt het toch mis te lopen, dan adviseert hij snel en begrijpelijk over de kansen en risico’s.

klepper@bvd-advocaten.nl

 

 

 

 

 

 

Arnold Vedder

Hij is geboeid door het recht en komt graag op voor de belangen van een ander. Binnen het ondernemingsrecht ligt zijn belangstelling voornamelijk bij franchise. Met oog voor de menselijke maat, waar nodig met een strakke hand, adviseert hij ondernemers en formules over hun juridische speelveld.

vedder@bvd-advocaten.nl


Activiteit:Advocaten voor ondernemers, gespecialiseerd in franchiserecht, met specialistische kennis van de retail, vastgoed en zorg.
Branche:
Aantal medewerkers:50

Delen:

Contact

Meeuwenplein 9A
8261 WB Kampen

Telefoon: 038 741 01 00
Website: http://www.retailadvocaten.nl/

Contactpersoon: mr. A.H. (Arnold) Vedder
Functie: Advocaat

Youtube video's


Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise