Schonewille & Schonewille

Schonewille & Schonewille

  Schonewille & Schonewille

  Legal Mediation

  schonewille-schonewille-logowallpaper-pen-small

  mari-peters-franchiseSchonewille & Schonewille, voortrekkers in legal mediation, is in Nederlands het onderscheidend kantoor op het gebied van legal mediation en begeleid onderhandelen. Wij focussen ons op Business (zakelijke geschillen en arbeidsconflicten) en Family structure (nalatenschapsgeschillen).

  Specialisatie Franchise

  Binnen Schonewille & Schonewille richt drs. Mari Peters zich als mediator op de geschillen in de franchisewereld. Als oud-CEO en mede eigenaar  van een grote franchiseketen kent hij alle geheimen van de relatie tussen franchisenemer en -gever. Wij zien grote kansen om met mediation de relatie tussen beide partijen te versterken. De gang naar de rechtszaal is volgens ons zelden nodig, als mediation vroeg genoeg ingezet wordt.

  Verbinden

  Verbinden en het optimaliseren van het gezamenlijk belang zijn inherent aan franchise. Toch zijn er de laatste jaren veel geschillen ontstaan tussen franchisegevers en -nemers, welke veelal zijn beslecht bij de rechter. In veel gevallen betekende dit ook het einde van de franchiserelatie. Indien het conflict niet meer gaat over de inhoud, maar meer om het persoonlijk gelijk, is er vaak sprake van een win-lose of zelfs van een lose-lose situatie.

  Sneller en Goedkoper

  Met Franchise mediation brengen wij de partijen weer terug naar de werkelijke belangen, om vervolgens een win-win situatie te creëren voor beide partijen.  Het past geheel in de huidige tijdsgeest. Bovendien is het vaak sneller en stukken goedkopen dan een juridische procedure.

  Neem contact op voor een vrijblijvend inventarisatie gesprek.

  mari@schonewille-schonewille.com  of 06 53439640.

   

  schonewille-schonewille-logoAangesloten bij De Nationale Franchisegids


  Activiteit:Legal mediation, ofwel bemiddeling bij conflicten binnen franchiseformules om rechtsgang te voorkomen.
  Branche:
  Aantal medewerkers:15+

  Delen:

  Contact

  Hofplein 20
  3032AC Rotterdam

  Telefoon: +31 (0)10 7607110 of +31 (0)6 53439640
  Website: https://schonewille-schonewille.com/

  Contactpersoon: Drs. M. Peters
  Functie: Franchise specialist @ Schonewille & Schonewille, Legal mediation

  Schonewille & Schonewille Twitter

  Meer tweets...