Milestone

Milestone

  Milestone

  banner-milestone

  Gebruiksvriendelijke videomanagementsoftware (VMS) en netwerkvideorecorder (NVR) die al uw behoeften tegemoet komen. Videomanagementsoftware en netwerkvideorecorders vergroten uw bewakings- en beveiligingscapaciteiten doordat u efficiënter kunt controleren, gegevens kunt versturen of IP-video kunt bewaren.

  “Bewakingsoplossingen gewoon slimmer gemaakt”

  Milestone Systems biedt een brede keuze aan producten ten behoeve van videobewaking inclusief XProtect® videobeheer software en Milestone Husky™ netwerkvideorecorders (NVRs). Ontworpen met een open architectuur, producten van Milestone zijn compatibel met meer IP-camera’s, encoders en digitale videorecorders dan de producten van elke andere VMS-fabrikant. Omdat onze producten op een echt open platform gebaseerd zijn, kunnen ze met de beste analytics en bedrijfsoplossingen worden geïntegreerd en kan worden ingespeeld op toekomstige innovaties. Of uw installatie nu uit een paar camera’s of vele duizenden bestaat, Milestone heeft het product dat aan uw behoeftes voldoet.

  XProtect® Corporate

  Ontworpen voor grote, kritieke installaties verspreid over meerdere locaties.

  XProtect Corporate is een krachtig open platform IP VMS met een centrale management interface. Het bevat een efficiënte systeem administratie, inclusief alle camera’s en beveiligingstoestellen, ongeacht hun grootte of dat ze over meerdere locaties zijn verspreid. Met ondersteuning voor een onbeperkt aantal camera’s, gebruikers en locaties is XProtect Corporate ideaal voor systemen waarvoor een zeer duidelijk overzicht van de situatie en nauwkeurige respons bij incidenten noodzakelijk is. Daarnaast biedt het de allerhoogste systeem betrouwbaarheid voor installaties met kritieke bewaking.

  XProtect® Expert

  Ideale software voor middelgrote en grote installaties met vereiste voor centraal beheer.

  XProtect Expert is een geavanceerd open platform IP VMS met een centrale management interface, waarmee grote systemen met meerdere opname servers efficiënt als één uniform systeem beheerd kunnen worden. XProtect Expert biedt situatieoverzicht op meerdere locaties en ondersteunt een onbeperkt aantal camera’s. Ideaal voor dagelijkse gebruikers die op zoek zijn naar verfijnde live bewaking, XProtect Expert biedt een efficiënte manier voor de afhandeling van alarmen en heeft de mogelijkheid verdachte incidenten te markeren, zodat ze later nagekeken kunnen worden.

  XProtect® Express

  Kosten efficiënte software voor kleine ondernemingen waarvoor beeld analyse nodig is.

  XProtect Express is een gemakkelijk en betaalbaar open platform VMS voor ondernemingen die externe toepassingen moeten integreren zoals analytics- en/of toegangscontrole systemen. Toepassingen kunnen direct in de software worden geïntegreerd voor een grotere functionaliteit en met één gemeenschappelijke interface. XProtect Express ondersteunt tot 48 camera’s en heeft efficiënte video zoekmiddelen en meerdere export opties. Gebruikers kunnen snel het bewijs verzamelen wanneer dat nodig is.

  Over Milestone

  Milestone Systems is opgericht in 1998 en is ’s werelds meest toonaangevende leverancier van open-platform-IP-videobeheersoftware (VMS). De hoofdvestiging bevindt zich in Kopenhagen (Denemarken).

  De meeste XProtect VMS bieden onbeperkte integratiemogelijkheden met de Milestone Integration Platform Software Development Kit (MIP SDK), die het raamwerk biedt voor de integratie van applicaties zoals toegangscontrole, binnendringingsdetectie en beeldanalyse. De XProtect producten voldoen aan de eisen voor iedere bewakingsinstallatie, van een bewakingssysteem op één enkele plaats met enige camera’s tot complexe installaties op meerdere locaties met een centrale toezichtscentrale.

  Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

  milestone


  Activiteit:Video Software Management.
  Branche: -
  Oprichtingsjaar:1998

  Delen:

  Contact

  Banemarksvej 50
  DK-2605 Brøndby
  Denemarken

  Telefoon: (06) 2517 5731
  Website: https://www.milestonesys.com/

  Contactpersoon: De heer M. Klepper

  Milestone Twitter

  Meer tweets...

  Youtube video's