Belcentrale.nl

Belcentrale.nl

Belcentrale.nl

Belcentrale is sinds 2006 de partij voor internettelefonie voor het MKB.

Als startende franchiser of groeiende franchiseformule heeft u genoeg aan uw hoofd. Wat is er dan makkel­ijker dan één partij­ waar u al uw telefonie-vragen kunt neerleggen. Maak gebruik van de schaalbaarheid en snelheid van digitale telefonie van Belcentrale.

Voordelen van VoIP

U voegt zonder problemen nieuwe vestigingen, nieuwe werkplekken of extra telefoonnummers toe. Net zo makkelijk maakt u gebruik van een wachtrij of keuzemenu gekoppeld aan uw telefoonnummers. Perfect dus voor een groeiende franchiseformule.

Cloud-diensten

VoIP-telefonie is onze core business. Daarnaast bieden we nog veel meer cloud-gebaseerde diensten en services die voor franchiseformules interessant zijn: internet, pin en betalingsverkeer, alarmoplossingen, hosting, cms services, virusprotectie enzovoort.

Belcentrale staat voor:

  • Innovatieve oplossingen
  • Die simpel zijn in het gebruik
  • Die altijd besparingen opleveren voor ondernemers
  • En die door onze eigen technici worden geïnstalleerd en onderhouden

Landelijke dekking

Ons kantoor staat in hartje Rotterdam, maar met onze buitendienstmensen en technici hebben we landelijke dekking. Omdat we al onze diensten en services in eigen beheer installeren en onderhouden, kunnen we ontzettend snel schakelen. Bij de opening van een nieuwe vestiging, een verhuizing, overstap van een andere provider of uitbreiding van de locatie komt dat goed van pas.

Inkoopvoordelen

Inkoopvoordelen delen we met onze klanten. Vanzelfsprekend geniet u ook mee van de voordelen die we behalen door verschillende losse franchisenemers van dezelfde formule te bundelen tot een platform. We vertellen u hier graag meer over.

Channel manager franchise

We hebben er bewust voor gekozen om speciaal voor franchiseformules een aparte Channel Manager aan te stellen. Deze zorgt voor alle contracten en contacten met de diverse formules en de verschillende franchisenemers. Hij is verantwoordelijk voor het maken van de afspraken en ziet er nauwgezet op toe dat alle afspraken ook daadwerkelijk worden geïmplementeerd.

Wilt u weten wat Belcentrale voor uw formule kan betekenen, neemt u dan rechtstreeks contact op met Mike de Ruiter.

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

 

 

 


Activiteit:De Telecom provider voor de zakelijke markt. Betrouwbaar, Flexibel & Schaalbaar. Zowel VoIP als ISDN/Analoog!
Branche:
Klanten:Hubo, Multimate, Plus, Primera, Jamin, Mitra, Bruna
Referenties:Hubo, Multimate, Plus, Primera, Jamin, Mitra, Bruna

Delen:

Contact

Westblaak 100
3012 KM Rotterdam

Telefoon: (088) 333 44 46
Website: https://www.belcentrale.nl/

Contactpersoon: De heer Assie Licher
Functie: Channel manager

skyscraper-banner-website